Toader Postat Martie 7, 2011 Partajează Postat Martie 7, 2011 Ce e drept, e drept.Astea care le-ai pus pe forum, inca nu le-ai pus la vanzare.Zici ca nu esti tu, ca nu-s alea tale?In 27 febr devii membru aici si fratele geaman devine membru okazii in 5 martie.Oricum, spor la vanzari. Link spre comentariu
balan_petrica Postat Martie 7, 2011 Autor Partajează Postat Martie 7, 2011 bai baieti sunteti praf rau de tot fara suparare.difurile alea lea avut la vanzare pana azi un baiat din cluj-napoca,florin_puskas,numele lui pe okazii.chiar nu va duce capul deloc.hai pa Link spre comentariu
Toader Postat Martie 7, 2011 Partajează Postat Martie 7, 2011 Care?Difurile de la inceputul discutiei?Posibil, numai ca nu apar la el.Lamureste-ne,ca nu intelegem. Link spre comentariu
hpavictor Postat Martie 7, 2011 Partajează Postat Martie 7, 2011 Vezi ca te cauta deja fiscul . Deja esti praf . Hai pa . Link spre comentariu
balan_petrica Postat Martie 8, 2011 Autor Partajează Postat Martie 8, 2011 Vezi ca te cauta deja fiscul . Deja esti praf . Hai pa .prietene praf esti tu ,pt ca in primul rand te-ai bagat ca musca in caca.in al doilea rand ,mai bine ma abtin. Link spre comentariu
balan_petrica Postat Martie 8, 2011 Autor Partajează Postat Martie 8, 2011 Care?Difurile de la inceputul discutiei?Posibil, numai ca nu apar la el.Lamureste-ne,ca nu intelegem.da sefu,difurile alea nu au fost si nu sunt ale mele.baiatul de care ti-am zis am impresia ca lea dat ieri sau a facut ceva de nu mai apar la el.De la florin_puskas Primit la 06.03.2011 12:41 Re:Despre pretLicitatie: DIFUZOARE PEAVEY 15 TOLI balanpetrica1985: le mai aveti?florin_puskas: da deocamdata....Produsul din pagina caruia ai primit mesajul este: asta lam intrebat eu pe el.se vede si data si ora.fara suparare dar credeam ca pe aici sunt baieti de treaba,dar..............................poate nu ma pricep eu f bine,deasta am si apelat la voi,dar mare prostie am facut.si ne mai miram de ce este romania unde este.am observat ca la mistouri sunteti cei mai tari,dar la informatii legate de ce intreaba omul sunteti mai rau decat praf.va dati meseriasi dar ..........................macar eu nu ma dau. Link spre comentariu
hpavictor Postat Martie 8, 2011 Partajează Postat Martie 8, 2011 Vezi ca te cauta deja fiscul . Deja esti praf . Hai pa . prietene praf esti tu ,pt ca in primul rand te-ai bagat ca musca in caca.in al doilea rand ,mai bine ma abtin.Se spune ca musca trage la KKT , tu ce culoare ai : verde sau albastru ?Du-te de unde ai venit , aici nu este loc de smecherie , majoritatea au cu cel putin 12 clase mai mult ca tine , de aia nu tine vrajeala de cocalar , si incerci sa vinzi castraveti gradinarului ? Daca doresti consultanta , afla cu uimire ca exista pe forum o sectiune specializata fix in asa ceva ........degeaba incerci si la sectiunea de amplificatoare , si dupa cum bine ai remarcat , ti-ai luat si acolo FLIT in nas !!! Daca tot esti incepator , studiaza o vreme forumul , si apoi vei putea vorbi aceeasi limba cu colegii de forum........ Asta in loc de bine ai venit pe forumul nostru...............hai pa . Sper ca stii de gluma ! Link spre comentariu
balan_petrica Postat Martie 8, 2011 Autor Partajează Postat Martie 8, 2011 colegii de forum...................................niste adunaturi de doi bani,......................bineintels nu toti,se stiu ei care sunt.tare as vrea sa-i intalnesc,sai vad ce mai zic atunci.........da dau eu macar de unul....................rabdare Link spre comentariu
hpavictor Postat Martie 8, 2011 Partajează Postat Martie 8, 2011 Nu sari la gatul lor , inca....................Dar asta este botezul incepatorilor , nu ai incotro . Dar acum , gata , ai drepturi depline , trebuia sa accepti cateva glume ! Link spre comentariu
radue Postat Martie 9, 2011 Partajează Postat Martie 9, 2011 Va rog sa reveniti la subiect si sa lasati cearta pentru alte sectiuni ( mai potrivite ) ale forumului.@petricaAu fost destul cazuri in care multi au cerut anumite pareri despre ceva ceva pe aici ( inclusiv pretul ) pentru a-si face reclama mascata si a le vinde in aceasta sectiunea. Nu trebuie sa interpretezi gresit replicile colegilor de forum, dar nici nu trebuie sa raspunzi prea acid pentru ca la randul tau vei avea parte de replici cel putin la fel de acide.O sa fac si curat pe seara la injuriile respective + ceva editari sa scot partile aiurea din topic. Link spre comentariu
balan_petrica Postat Martie 9, 2011 Autor Partajează Postat Martie 9, 2011 Va rog sa reveniti la subiect si sa lasati cearta pentru alte sectiuni ( mai potrivite ) ale forumului.@petricaAu fost destul cazuri in care multi au cerut anumite pareri despre ceva ceva pe aici ( inclusiv pretul ) pentru a-si face reclama mascata si a le vinde in aceasta sectiunea. Nu trebuie sa interpretezi gresit replicile colegilor de forum, dar nici nu trebuie sa raspunzi prea acid pentru ca la randul tau vei avea parte de replici cel putin la fel de acide.O sa fac si curat pe seara la injuriile respective + ceva editari sa scot partile aiurea din topic.salut.vreau ca macar dumneavostra sa intelegeti odata ca nu am avut nici cea mai mica intentie sa fac marketing. nu au fost si nu sunt ale mele acele difuri.ce e asa greu de inteles.doar am intrebat despre ele,crezand ca sunt baieti care se pricep dar ori nu se pricep,ori nu vor.oricum merci pt intelegere Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum