Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

o perere?

balan_petrica

Postări Recomandate

o parere? despre aceste difuzoare.merita 650 ron amandoua?DIFUZOARE PEAVEY 15 TOLI.Impedanta: 8 Ohm • Capacitate Putere: 2000 W Peak, 1000 W Program, 500 W continuu • Sensibilitate: 96.7 dB / 1 W 1 m • utila frecv. Gama: 40Hz - 2kHz • Cone: Kevlar impregnat celuloza • Voice diametru bobina: 4.0 inch Material • Voice Coil: sârma de aluminiu panglica, fibra de sticla din poliamida-impregnat rigidizare fostul, Nomex, difuzie fara sudura de cupru sudate OFHC conduce . PRETUL AFISAT ESTE PENTRU O PERECHE!!MODEL 1508-8 SPS BW!!!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 25
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• balan_petrica

8

• hpavictor

4

• Toader

4

• radue

2

Top autori în acest subiect

Din cate vad eu acolo , cele 2 poze nu prezinta aceeasi pereche de difuzoare ! In cea de-a doua poza marginea metalica a sasiului e neagra , pe cand in prima poza e clar ca e argintie.Parerea mea ca daca vrei sa-ti cumperi difuzoare , ori i-ti cumperi din magazin ( cu garantie ), ori daca iei second trebuie neaparat sa le asculti.

Link spre comentariu

mare atentiedifuzoarele din poze sunt reconditionateSe vede in cea de-a doua poza ca au fost vopsite cu spray cu vopsea pe conAsta poate ascunde urmele unei rebobinari Sfatul meu este sa le cumperi de noi chiar daca dai mai multi bani putin.un kit de reparatie pentru Black widow e cam 150 de dolari ceea ce mi se pare multisor

Link spre comentariu

Sa cumperi difuzoare profesionale folosite, e ca si cum ai cumpara o masina care-a fost taxi... in fine.Am incercat sa-i mai zic si eu userului, una, alta... vad ca face tot ce crede el de cuviinta...

Link spre comentariu

Nu sunt Peavey...................sunt clone fabricate in fosta URSS , seamana dar nu rasare , dupa cum au remarcat si altii..........acum 15 ani erau multi tepuiti cu asa ceva !

Link spre comentariu

N-ati inteles nimic. :rade: (glumesc)Omul are obiceiul ca intai sa cumpere (si sa ia teapa) si apoi sa intrebe .Dupa care, s-a gandit ca poate reuseste sa scape de ele, sa le revanda.Exact la fel a facut si la constructia incintelor (cutiilor - ca sa nu spun lazilor - cu difuzoare).

Link spre comentariu

bravo.numai inteligenti.oare cum vati dat seama ca vreau sa le vand?cand nici nus ale mele.foarte tare.ce forum da cacat.numai prosti la tot pasul.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări