figher_ionut Postat Martie 7, 2011 Autor Partajează Postat Martie 7, 2011 Eu am facut asa multe "bucle" doar din simpul motiv de a evita jumperii pentru ca ii detest. Link spre comentariu
figher_ionut Postat Martie 7, 2011 Autor Partajează Postat Martie 7, 2011 Eu am facut asa multe "bucle" doar din simpul motiv de a evita jumperii pentru ca ii detest. Ionut imi cer scuze pentru observatii, se pare ca al tau cablaj este perfect asa cum e, asadar felicitari, sper sa invat si eu de la tine sa fiu la fel de performant. Ai fost ironic aici.Sper Link spre comentariu
yo9hrb Postat Martie 7, 2011 Partajează Postat Martie 7, 2011 Va rog sa incetati cu off-topicul si atacuri la persoana. N-as vrea sa inchid subiectul.Va multumesc pentru atentie. O zi buna in continuare. Link spre comentariu
ratza Postat Martie 7, 2011 Partajează Postat Martie 7, 2011 fighter_ionut, stai linistit, primul cablaj proiectat de mine arata oribil pe linga al tau. Link spre comentariu
ROBEERT Postat Martie 7, 2011 Partajează Postat Martie 7, 2011 Robeert: modificat subiect. Pentru domnul Marian: va rog frumos sa incetati cu asemenea jigniri. Nu suntem la " Tata Margheoala " la piata. Data viitoare inchid topicul. Link spre comentariu
Marian Postat Martie 7, 2011 Partajează Postat Martie 7, 2011 Pentru domnul Marian: va rog frumos sa incetati cu asemenea jigniri. Nu suntem la " Tata Margheoala " la piata. Data viitoare inchid topicul.Va asigur stimate robert ca nu am jignit pe nimeni si nici nu am de gand sa o fac, asa ca as vrea sa imi si exemplificati unde am jignit nu doar sa acuzati, nu am avut intentia sa jignesc pe nimeni ci doar sa ajut pe ionut si va jur pe ce am mai bun ca acele observatii la adresa cablajului sau nu au fost facute din malitiozitate, daca va este de ajuns ce am zis ca sa ma credeti ok, iar daca nu atunci problema DVS. Link spre comentariu
figher_ionut Postat Martie 8, 2011 Autor Partajează Postat Martie 8, 2011 Imi pare rau ca au aparut atatea discutii inutile pt un amarat de sfat prost.Haideti sa punem punct aici si daca yo9hrb sau ROBEERTsunt amabili sa stearga ultimile postari le-as fi recunoscator.De indata ce termin cablajul il voi posta. Link spre comentariu
Marian Postat Martie 8, 2011 Partajează Postat Martie 8, 2011 Ionut este simplu sa critici si sa ridiculizezi pe cineva atunci cand te consideri expert ( ma refer in principiu ) insa pacat ca uitam uneori sa mai fim oameni, uitam ca nu ne-am nascut niciunul experti, se uita faptul ca fiecare a plecat de la 0 si cand se gaseste cineva care nu cunoaste un lucru unii din cei care stiu acel ceva in loc sa ajute ar fi in stare sa te puna la zid pentru tupeul de a intreba, se insista pe niste mentalitati egoiste care nu ne fac cinste.Eu personal am fost ridiculizat si jingit atat aici pe forum cat si pe privat de insasi un moderator fara insa sa fi raspuns pe masura sau sa-l fi provocat si culmea tot eu sunt acuzat ca jignesc, s-a intors lumea pe dos, mi se sterg postarile insa se lasa avertimentul nemeritat la adresa mea fara insa sa mi se dea si ceva explicatii cat de sumare, asadar ca si concluzie ce placut e sa ai butoane mai multe.Multa bafta la ampliful care doresti sa ti-l faci, iti doresc sa nu te lovesti de nici un esec oricat ar fi de mic, si daca doresti lamuriri de orice fel iti stau la dispozitie pe privat sau pe mes, aici nu voi mai deranja pe nimeni.Cu respect Marian. Link spre comentariu
remus68 Postat Martie 8, 2011 Partajează Postat Martie 8, 2011 Mai baiatule!Faptul ca tu nu ai habar de ce vorbesti si dai indicatii sa te afli in treaba, nu este nici o jignire.Uita-te la tine - cu toate ca ar trebui sa respecti regulamentul forumului, faci offtopic dupa offtopic si culmea, ti se permite asta si inca mai esti pe forum intre ceilalti useri. Sper ca nu pentru mult timp... Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Martie 8, 2011 Administratori Partajează Postat Martie 8, 2011 MARIAN TE ROG SA TE POTOLESTI ALTFEL SUNT NEVOIT SA ITI DAU BAN Link spre comentariu
ROBEERT Postat Martie 8, 2011 Partajează Postat Martie 8, 2011 Ionut este simplu sa critici si sa ridiculizezi pe cineva atunci cand te consideri expert ( ma refer in principiu ) insa pacat ca uitam uneori sa mai fim oameni, uitam ca nu ne-am nascut niciunul experti, se uita faptul ca fiecare a plecat de la 0 si cand se gaseste cineva care nu cunoaste un lucru unii din cei care stiu acel ceva in loc sa ajute ar fi in stare sa te puna la zid pentru tupeul de a intreba, se insista pe niste mentalitati egoiste care nu ne fac cinste.Eu personal am fost ridiculizat si jingit atat aici pe forum cat si pe privat de insasi un moderator fara insa sa fi raspuns pe masura sau sa-l fi provocat si culmea tot eu sunt acuzat ca jignesc, s-a intors lumea pe dos, mi se sterg postarile insa se lasa avertimentul nemeritat la adresa mea fara insa sa mi se dea si ceva explicatii cat de sumare, asadar ca si concluzie ce placut e sa ai butoane mai multe.Multa bafta la ampliful care doresti sa ti-l faci, iti doresc sa nu te lovesti de nici un esec oricat ar fi de mic, si daca doresti lamuriri de orice fel iti stau la dispozitie pe privat sau pe mes, aici nu voi mai deranja pe nimeni.Cu respect Marian.Off, razboiul din Egipt a fost pui de gaina! Link spre comentariu
figher_ionut Postat Martie 10, 2011 Autor Partajează Postat Martie 10, 2011 Am renuntat la schema modificata. Ce spuneti merita sa o continui cablajul? Link spre comentariu
remus68 Postat Martie 10, 2011 Partajează Postat Martie 10, 2011 Oricum este un exercitiu util. Continua! Vom vedea dupa aceea ce e de corectat. Link spre comentariu
figher_ionut Postat Martie 10, 2011 Autor Partajează Postat Martie 10, 2011 Rezistenta si condensatorul incercuit ce rol au? Chiar sunt necesare? Link spre comentariu
Marian Postat Martie 10, 2011 Partajează Postat Martie 10, 2011 Acela este un filtru cu rolul de sarcina la frecvente inalte, si este necesar. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum