elcomar Postat Octombrie 25, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 25, 2011 ma mai poate ajuta cineva cu urmatoarea modificare a soft-ului?2. daca apas iar push-ul dupa 10 secunde de la prima apasare (punctul 1), releul sa se dezactiveze (anuleaza comanda de la punctul 1.) Ceea ce am vrut sa spun cu cele 10 secunde: -daca apas butonul - procesorul preia comanda si dezactiveaza push-ul 10 secunde - dupa cele 10secunde daca apas iar butonul - procesorul preia iar comanda si activeaza sau dezactiveaza timerul/asta depinzand in ce stare se afla: on sau off.multumesc Link spre comentariu
francezu Postat Octombrie 25, 2011 Partajează Postat Octombrie 25, 2011 -daca apas butonul - procesorul preia comanda si dezactiveaza push-ul 10 secunde -Dupa ambele tipuri de comenzi (on sau off) ? Link spre comentariu
elcomar Postat Octombrie 25, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 25, 2011 da, dupa ambele tipuri de comenzi: on sau offsi ca sa fiu sigur fa-l sa fie din 10 secunde 20 secunde Link spre comentariu
elcomar Postat Octombrie 27, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 27, 2011 nu mai stie nimeni sa-mi faca modificarea asta? Link spre comentariu
francezu Postat Octombrie 27, 2011 Partajează Postat Octombrie 27, 2011 Am revenit.Acum sper sa fie ok, nu am avut timp sa testez. monostabil_V3.mbas.txt monostabil_v3.hex.txt Link spre comentariu
elcomar Postat Octombrie 28, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 28, 2011 Multumesc mult, acum merge asa cum am vrut numai ca am observat o chestie: in simulare in proteus e totul ok dar in practica, daca apas push-ul se activeaza releul imediat (asa si trebuie) - mai astept 20 secunde (asa trebuie) si apas iar butonul ca sa dezactivez releul dar acum trebuie sa tin putin mai mult butonul apasat pentru a dezactiva. De ce oare? Asta nu este o problema care ma deranjeaza si nu trebuie sa mai modifici softul ca m-ai ajutat si asa foarte mult dar eram curios de ce face asa.Montajul il voi folosi la un automat pentru iluminat.Multumesc mult pentru sprijinul acordat. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum