Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

bistabil cu 12f675 sau 629 - ajutor

elcomar

Postări Recomandate

ma mai poate ajuta cineva cu urmatoarea modificare a soft-ului?2. daca apas iar push-ul dupa 10 secunde de la prima apasare (punctul 1), releul sa se dezactiveze (anuleaza comanda de la punctul 1.)

Ceea ce am vrut sa spun cu cele 10 secunde: -daca apas butonul - procesorul preia comanda si dezactiveaza push-ul 10 secunde - dupa cele 10secunde daca apas iar butonul - procesorul preia iar comanda si activeaza sau dezactiveaza timerul/asta depinzand in ce stare se afla: on sau off.multumesc
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 35
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• elcomar

22

• francezu

11

• MariusTehnik

1

• nooob64

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Multumesc mult, acum merge asa cum am vrut numai ca am observat o chestie: in simulare in proteus e totul ok dar in practica, daca apas push-ul se activeaza releul imediat (asa si trebuie) - mai astept 20 secunde (asa trebuie) si apas iar butonul ca sa dezactivez releul dar acum trebuie sa tin putin mai mult butonul apasat pentru a dezactiva. De ce oare? Asta nu este o problema care ma deranjeaza si nu trebuie sa mai modifici softul ca m-ai ajutat si asa foarte mult dar eram curios de ce face asa.Montajul il voi folosi la un automat pentru iluminat.Multumesc mult pentru sprijinul acordat.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări