francezu Postat Martie 17, 2011 Partajează Postat Martie 17, 2011 ultimul atasament pot sa-l vad multumesc Poti sa mai modifici putin programul sa faca asta: 1. Sa zicem ca este in pozitia off (adica releul nu este cuplat) 2. La o simpla apasare a push-ului, ledul verde care simbolizeaza cuplarea releului sa inceapa sa clipeasca (de preferabil intr-un ritm crescad spre rapid cu final continuu/daca se poate) DAR releul sa cupleze abia dupa 15 secunde. 3. In momentul in care releul va fi cuplat, ledul verde sa se stinga si sa ramana asa. 4. La alta apasare simpla a push-ului, releul sa decupleze iar ledul rosu care simbolizeaza decuplat sa clipeasca pana la o noua apasare a pus-ului care va avea ca urmare ciclul incepand de la punctul 2 la 4. cam atat si multam mult Vezi hex-ul din atasament! Link spre comentariu
elcomar Postat Martie 17, 2011 Autor Partajează Postat Martie 17, 2011 functioneaza ok multumesc Link spre comentariu
MariusTehnik Postat Martie 30, 2011 Partajează Postat Martie 30, 2011 am facut si eu montajul si functioneaza Link spre comentariu
elcomar Postat Aprilie 17, 2011 Autor Partajează Postat Aprilie 17, 2011 poti sa mai modifici putin ultimul soft la punctul 3? 3. In momentul in care releul va fi cuplat, ledul verde sa se stinga si sa ramana asa. dar sa se aprinda ledul rosu si as mai vrea o varianta de soft cu inca un buton push: adica cel existent sa activeze releul iar inca unul pe pinul 7 liber al integratului sa dezactiveze cand este dat la masa (daca se poate) in rest totul sa ramana la fel Link spre comentariu
francezu Postat Aprilie 17, 2011 Partajează Postat Aprilie 17, 2011 @elcomar vezi atasament! si as mai vrea o varianta de soft cu inca un buton push: adica cel existent sa activeze releul iar inca unul pe pinul 7 liber al integratului sa dezactiveze cand este dat la masa (daca se poate)Pai acelasi buton, dezactiveaza releul la a doua apasare; vrei bistabil Set-Reset cu intrari diferite ? Link spre comentariu
elcomar Postat Aprilie 17, 2011 Autor Partajează Postat Aprilie 17, 2011 l-am facut pe acesta cu o singura intrare (activezi si dezactivezi de la acelasi buton) dar vreau si o varianta de soft cu 2 intrari: una de activat si alta de dezactivat daca se poate / am vazut ca mai are o intrare libera. Link spre comentariu
francezu Postat Aprilie 17, 2011 Partajează Postat Aprilie 17, 2011 Am inteles, vezi atasament- trebuie sa stergi extensia .txtButonul pt dezactivare se leaga intre pinul 7 al uC-ului si masa. Link spre comentariu
elcomar Postat Aprilie 17, 2011 Autor Partajează Postat Aprilie 17, 2011 gata, functioneaza exact cum am vrut mutumesc mult, esti cel mai tare! Link spre comentariu
elcomar Postat Octombrie 23, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 23, 2011 ma mai poate ajuta cineva cu urmatoarea modificare a soft-ului?1. apesi push-ul, releul se va cupla si var ramane cuplat 20 minute dupa care se va decupla indiferent cat tin apasat pe push.2. daca apas iar push-ul dupa 10 secunde de la prima apasare (punctul 1), releul sa se dezactiveze (anuleaza comanda de la punctul 1.) 3. cilul sa se repete daca reiau operatia de la punctul 1.4. daca tin push-ul apasat sa nu oscileze dintr-o stare in alta.Am uitat sa spun ca trebuie sa fie pentru varianta cu un singur push.multumesc mult Link spre comentariu
elcomar Postat Octombrie 23, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 23, 2011 aici fisierele care nu mai sunt pe site: Link spre comentariu
elcomar Postat Octombrie 24, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 24, 2011 chiar nu stie nimeni? Link spre comentariu
10vid Postat Octombrie 24, 2011 Partajează Postat Octombrie 24, 2011 Nu pot deschide DOC-ul ala. Link spre comentariu
elcomar Postat Octombrie 24, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 24, 2011 am pus poza cu schema Link spre comentariu
elcomar Postat Octombrie 24, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 24, 2011 nu se poate face sau nu vrea nimeni sa ma ajute? Link spre comentariu
francezu Postat Octombrie 24, 2011 Partajează Postat Octombrie 24, 2011 ma mai poate ajuta cineva cu urmatoarea modificare a soft-ului?1. apesi push-ul, releul se va cupla si var ramane cuplat 20 minute dupa care se va decupla indiferent cat tin apasat pe push.2. daca apas iar push-ul dupa 10 secunde de la prima apasare (punctul 1), releul sa se dezactiveze (anuleaza comanda de la punctul 1.) 3. cilul sa se repete daca reiau operatia de la punctul 1.4. daca tin push-ul apasat sa nu oscileze dintr-o stare in alta.Am uitat sa spun ca trebuie sa fie pentru varianta cu un singur push.multumesc multAm rescris soft-ul, conform cu cele de mai sus. Led-ul rosu clipeste in starea off; cel verde clipeste in primele 10 sec. de la activarea temporizarii, apoi ramane aprins.monostabil.hex.txt monostabil.mbas.txt Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum