Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

trafo linii 11ak30

Postări Recomandate

Cred ca este bun finalul video. Oricum am cumparat si un final video pentru siguranta. Pe pachetul cu trafo linii scrie ca e fabricat de firma Alien si are garantie. Toate tensiunile sunt corecte in afara de aceasta de G2. Sa fie trafo linii defect (adica sa il returnez la vanzator pentru inlocuire) sau poate fi alt motiv pentru tensiunea G2 scazuta?

Link spre comentariu

Am scos firul de pe placa TK si am masurat cu un voltmetru digital si tensiunea nu creste mai mult de 22V cu screenul dat la maxim. Condesatorul ceramic montat pe placa tk pe tensiunea ug2 este ok.

Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...

Am patit de multe ori cu trafuri allien sa nu mearga screenul sau sa cedeze dupa 2 sapatamani ;eu cred ca se defecteaza potentiometrul din blieder .Ca rezolvare se poate optine UG2 din colectorul final linii schema prezenta pe undeva pe forum.asta ca sa nu nimeresti alt traf defect.

Link spre comentariu

Da, intr-adevar Alien era. L-am trimis inapoi in garantie. Daca stiam de aceasta problema la trafurile Alian nu cumparam. E bine ca ati spus despre ea ca si colegii depanatori sa stie.

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
Vizitator biddi

Salut,aceasi problema o am si eu cu un tv Akai,am schimbat traful si modul video de la alt tv identic care il am in service si aceasi problema :) mai fac sapaturi si va tin la curent!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări