mosfet Postat Noiembrie 8, 2005 Partajează Postat Noiembrie 8, 2005 Salut,As vrea sa-mi fac un sistem 2.1 pt calculator, am o idee pt subwoofer, am gasit in brosura SAL un woofer cu AHX2530 - partea proasta e ca e cam mare daca stiti vreunul mai mic....; caut acum o idee pt sateliti. Un prim criteriu ar fi sa fie cat mai mici, sa-mi incapa pe birou, dif-urile sa fie accesibile atat ca pret cat si ca disponibilitate si foarte important, sunetul sa fie cat mai clar. Bugetul pt dif-uri as prefera sa se incadreze in 2.5 - 3 mil maxim, ca si alternativa, pot cumpara un sistem 2.1 din comert cu 2.5 mil care indeplineste conditiile mele, sper insa sa pot scoate mai mult daca il fac eu.Multumesc Link spre comentariu
FIXVID Postat Noiembrie 26, 2005 Partajează Postat Noiembrie 26, 2005 pot cumpara un sistem 2.1 din comert cu 2.5 mil care indeplineste conditiile mele, sper insa sa pot scoate mai mult daca il fac eu.nush daca ai mai facut vreodata boxe sau amplifuri dar o sa ai o satisfactie mai mare daca le faci cu mana ta nush daca o sa iesi din 3 mil cu 3 boxe + amplif :rolleyes:daca as fi in locu tau mias cumpara ceva profi de 10" (hp10w ii 1 mil sau ceva coaxial (hp10t)si nu mai iei si tweeter) sa zicem iei 2 hp10t si mai apoi cand o sa ai bani iti faci si un sub pt eleaia vine 2 mil + vreo 800 000 pt 2 incinte+ceva filtre si temporar le pui orice amplif ce gasesti prin casaideea e ca o sati sune mult mai bine decat un 2.1 nashpa la pret de 3 mil numa ca iti tre mai multi bani un pic Link spre comentariu
Silviu26 Postat Noiembrie 26, 2005 Partajează Postat Noiembrie 26, 2005 pt hp10t mai trebuie un tweeter ca amplificare poate sa foloseasc lm3886 daca poate sa isi faca singur cablajul ( nu am gasit de cumparat ) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum