costelvoicu72 Postat Martie 5, 2011 Partajează Postat Martie 5, 2011 buna ziua . am luat de pe you tube niste desene animate pentru copii in format FLV dar DVD Playerul nu le citeste sa le vada la tv. trebuie convertite ? v rog ajutatima cu ceva informatii.mentionez ca nu am mai facut asa ceva si nu stiu . multumesc . Link spre comentariu
cristi_dolce_2009 Postat Martie 5, 2011 Partajează Postat Martie 5, 2011 folosesti un convertor .......din flv in mpeg4 sau avi ... posibil ca acel program cu care ati descarcat dupa youtube sa aiba functia convertor. Link spre comentariu
costelvoicu72 Postat Martie 5, 2011 Autor Partajează Postat Martie 5, 2011 internet download manager nu are functia de converter .am sa caut un program de convertit si o sa incerc. Link spre comentariu
cristi_dolce_2009 Postat Martie 5, 2011 Partajează Postat Martie 5, 2011 youtube downloader descari si convertesti Link spre comentariu
hugo Postat Martie 5, 2011 Partajează Postat Martie 5, 2011 "FLV to AVI" permite conversia in divx, xvid... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum