Vizitator eko2001ro Postat Martie 5, 2011 Partajează Postat Martie 5, 2011 Salutare. Sunt nou pe acest forum si asi avea nevoie de niste sfaturi. Am un laptop Dell Inspiron9300 achizitionat sh. Din vara trecuta a inceput sa imi apara cate o dunga verticala pe display. Prima data cand apare clipeste ceva timp si apoi ramane aprinsa. Dungile sunt de mai multe culori: albastru, violet si galben (cele mai dese sunt cele albastre). Am incercat si cu alte rezolutii dar nu se schimba nimic. De la placa video nu este problema pt ca am incercat cu monitor extern si nu apar. Asi dori sa stiu daca se merita sa il repar(daca se mai poate repara), si daca pot sa il repar eu, tinand cont ca un display nou este undeva pe la 600Ron iar eu am dat pe laptop 1000Ron. Atasez niste poze. Multumesc. Link spre comentariu
Vizitator Metalshrine Postat Martie 5, 2011 Partajează Postat Martie 5, 2011 Salut. Un display sh este la 400 ron cu tot cu montaj. Si conteaza mult sa fie montat cum trebuie. Cat despre dungile tale, este un defect irecueprabil intr-un service normal, adica fara masini foarte specializate care sa relipeasca benzile conductoare pe sticla afisajului. Cu alte cuvinte, ia-ti gandul de la el.Daca vrei schimbat display, te astept pe privat cu un mesaj. Link spre comentariu
Vizitator eko2001ro Postat Martie 6, 2011 Partajează Postat Martie 6, 2011 Am mai intrebat pe cineva care se ocupa cu reparatii laptopuri si a zis ca ma costa 250 lei reparatia, dar nu stiu in ce consta reparatia asta, schimba placa sau doar vre-o componenta? Care este cauza aparitiei dungilor? Link spre comentariu
Vizitator Metalshrine Postat Martie 6, 2011 Partajează Postat Martie 6, 2011 Tocmai asta spuneam: placa aceea din spatele displayului nu poate fi schimbata in conditii de service ci eventual la vreun producator. Respectivul iti va schimba displayul cu totul.Cauza aparitiei dungilor este banda cu conductori care se dezlipeste de pe sticla afisajului sau de pe placa din spate. Link spre comentariu
Vizitator eko2001ro Postat Martie 6, 2011 Partajează Postat Martie 6, 2011 Am inteles. Multumesc mult de raspuns. Cred ca o sa mai trag de el asa pana il schimb cu un laptop nou pt ca nu se merita investitia. Numai bine! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum