stefan94stefan Postat Iunie 30, 2011 Autor Partajează Postat Iunie 30, 2011 nu, dustcap-ul, capacul ala ce protejeaza bobinasi nu se poate face un dustcap din acela ....fa le si tu o poza id meu stefan94stefan Link spre comentariu
Yoshiro Postat Iunie 30, 2011 Partajează Postat Iunie 30, 2011 da, le fac maine ca nu le am acasa. Am sa pun pozele aici si poate cineva va spune daca sunt originale asa sau a fost unul modificat. Link spre comentariu
stefan94stefan Postat Iunie 30, 2011 Autor Partajează Postat Iunie 30, 2011 da, le fac maine ca nu le am acasa. Am sa pun pozele aici si poate cineva va spune daca sunt originale asa sau a fost unul modificat.imi dau si eu seama ....ca nu se mai gasesc difuzoare cum era odata ! am boxele astea nova 1 sunt incomparabile cu ce este acum dar pacat ca la una am difuzor de bass china k orignalul sa dus si la ceallalta dif de bass este pe duca si inalte am un dif anonim Link spre comentariu
Th3_uN1Qu3 Postat Iunie 30, 2011 Partajează Postat Iunie 30, 2011 Ba se mai fac, dar nu pentru orice buget. Link spre comentariu
stefan94stefan Postat Iunie 30, 2011 Autor Partajează Postat Iunie 30, 2011 Ba se mai fac, dar nu pentru orice buget. sunt da de unde bani de cerwin vega si alte nebunii .....ceva de calitate Link spre comentariu
Yoshiro Postat Iulie 5, 2011 Partajează Postat Iulie 5, 2011 Scuze de intarziere, astea difurile de care ziceam: Mai am si un dif de bas cred ca e tot de la nova1 Link spre comentariu
stefan94stefan Postat Iulie 5, 2011 Autor Partajează Postat Iulie 5, 2011 Scuze de intarziere, astea difurile de care ziceam: Mai am si un dif de bas cred ca e tot de la nova1 si ce bani vrei pe ele sau la schimb ? ce tear interesa ? Link spre comentariu
Noobsound Postat Iulie 5, 2011 Partajează Postat Iulie 5, 2011 Daca vrei mediile inchise din boxe jazz iti po DONA eu 2 bucati. Daca vrei difuzoare de 8va romanesti cele cu suspensia" intoarsa" tot la mine apeleaza si acestea se doneaza userilor precum esti tu care doresc sa refaca boxe clasice. PM si iti dau detalii cum putem lua legatura. Link spre comentariu
Yoshiro Postat Iulie 6, 2011 Partajează Postat Iulie 6, 2011 si ce bani vrei pe ele sau la schimb ? ce tear interesa ?Asa cum ti-am zis sunt ale tale, nu te costa nimic. Sa-mi trimiti adresa pe mp ca eu nu mai postez pe forumul asta. Link spre comentariu
zarra68 Postat Octombrie 21, 2011 Partajează Postat Octombrie 21, 2011 Diful mare este romanesc sau rusesc!? Link spre comentariu
stefan94stefan Postat Octombrie 21, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 21, 2011 romanesc este !!! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum