stefan94stefan Postat Martie 5, 2011 Partajează Postat Martie 5, 2011 salut,am nevoie de 2 difuzoare de medii pentru boxele nova 1 ale mele sau cam distrus apelez la cn detine asa ceva sa ma contacteze sau cine imi poate spune cu ce le pot inlocui foarte bine ! am sa postez niste poze ! Link spre comentariu
zarra68 Postat Iunie 29, 2011 Partajează Postat Iunie 29, 2011 Sunt cele octogonale de 8va si 8 ohmi? Link spre comentariu
Yoshiro Postat Iunie 29, 2011 Partajează Postat Iunie 29, 2011 cred ca am eu ceva tre sa caut. revin maine cu un raspuns. daca gasesc ti le dau. Link spre comentariu
stefan94stefan Postat Iunie 29, 2011 Autor Partajează Postat Iunie 29, 2011 cred ca am eu ceva tre sa caut. revin maine cu un raspuns. daca gasesc ti le dau.ok astept da sunt cele p 8 ohmi Link spre comentariu
stefan94stefan Postat Iunie 29, 2011 Autor Partajează Postat Iunie 29, 2011 Sunt cele octogonale de 8va si 8 ohmi?au 20 w si 8 ohm Link spre comentariu
zal Postat Iunie 29, 2011 Partajează Postat Iunie 29, 2011 Practic sînt aceleaşi difuri, copiate după Philips, pe acelaşi şasiu, aceeaşi membrană, doar că la unele li s-a pus suspensia din pînză şi aşa li s-a limitat banda de frecvenţe, dar a crescut puterea declarată. Sînt cele de medii din Meloman, ''roboţei'', Nova... de 20W.Celelalte au suspensia din cauciuc şi bandă mai largă la joase, de asta şi puterea e declarată mai mică, doar 8W. Link spre comentariu
stefan94stefan Postat Iunie 29, 2011 Autor Partajează Postat Iunie 29, 2011 Practic sînt aceleaşi difuri, copiate după Philips, pe acelaşi şasiu, aceeaşi membrană, doar că la unele li s-a pus suspensia din pînză şi aşa li s-a limitat banda de frecvenţe, dar a crescut puterea declarată. Sînt cele de medii din Meloman, ''roboţei'', Nova... de 20W.Celelalte au suspensia din cauciuc şi bandă mai largă la joase, de asta şi puterea e declarată mai mică, doar 8W.a si ai tu din astea ? de 8 w care zici k sunt la fel ? Link spre comentariu
zal Postat Iunie 29, 2011 Partajează Postat Iunie 29, 2011 Nu am, am avut pe vremuri, doar ţi-am dat o informaţie, în sensul că le poţi înlocui unele cu altele, doar să fie în stare bună. Link spre comentariu
stefan94stefan Postat Iunie 29, 2011 Autor Partajează Postat Iunie 29, 2011 Nu am, am avut pe vremuri, doar ţi-am dat o informaţie, în sensul că le poţi înlocui unele cu altele, doar să fie în stare bună.ok daca gasesti cva sa ma anunti ! ori philips ce ai sps tu ori astea ! Link spre comentariu
zal Postat Iunie 29, 2011 Partajează Postat Iunie 29, 2011 Le mai găseşti în boxele ptr radio Bucur, au fost în 2 modele, cele mari cu 2 difuri şi unele mici cu unul singur. Link spre comentariu
stefan94stefan Postat Iunie 29, 2011 Autor Partajează Postat Iunie 29, 2011 Le mai găseşti în boxele ptr radio Bucur, au fost în 2 modele, cele mari cu 2 difuri şi unele mici cu unul singur.nu prea cred k mai are cine boxe de radio bucur....sau cu ceva din ziua de azi sa le pot inlocui astea au fost bagate degetu in conu ala mic din mijloc este bagat inauntru Link spre comentariu
Th3_uN1Qu3 Postat Iunie 29, 2011 Partajează Postat Iunie 29, 2011 Le mai găseşti în boxele ptr radio Bucur, au fost în 2 modele, cele mari cu 2 difuri şi unele mici cu unul singur.Am avut eu d'alea. Nu, nu le mai am. Sau parca doar unul nu amandoua. Aveam varianta cu membrana de cauciuc. Link spre comentariu
Yoshiro Postat Iunie 30, 2011 Partajează Postat Iunie 30, 2011 Am 2 bucati, insa unul are calota din hartie si unul are calota de aluminiu. Le-am testat si functioneaza ambele, nu am avut camera insa sa le fac o poza. Daca te intereseaza in conditiile descrise le pozez si maine si daca-ti plac sunt ale tale. Link spre comentariu
stefan94stefan Postat Iunie 30, 2011 Autor Partajează Postat Iunie 30, 2011 Am 2 bucati, insa unul are calota din hartie si unul are calota de aluminiu. Le-am testat si functioneaza ambele, nu am avut camera insa sa le fac o poza. Daca te intereseaza in conditiile descrise le pozez si maine si daca-ti plac sunt ale tale.fa o poza ca nu inteleg calota este membrana ? nu Link spre comentariu
Yoshiro Postat Iunie 30, 2011 Partajează Postat Iunie 30, 2011 nu, dustcap-ul, capacul ala ce protejeaza bobina Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum