Vizitator matei Postat Martie 5, 2011 Partajează Postat Martie 5, 2011 nu am găsit,aşa că întreb,cum pot acţiona un releu de la căştile unui telefon mobil Link spre comentariu
dan cod Postat Martie 5, 2011 Partajează Postat Martie 5, 2011 nu am găsit,aşa că întreb,cum pot acţiona un releu de la căştile unui telefon mobilAdica?fii mai explicit.Cand ai semnal pe casti sa aclanseze un releu? Link spre comentariu
Vizitator matei Postat Martie 5, 2011 Partajează Postat Martie 5, 2011 când sună în căşti, exemplu 1 bip, nu se răspunde latel, un fel de telecomandă gsm Link spre comentariu
ionionel Postat Martie 7, 2011 Partajează Postat Martie 7, 2011 când sună în căşti, exemplu 1 bip, nu se răspunde latel, un fel de telecomandă gsmCeea ce vrei dumneata nu se înţelege.Explică în alt mod. Link spre comentariu
Vizitator matei Postat Martie 8, 2011 Partajează Postat Martie 8, 2011 deci, când sună telefonul (asta însemnâd un sunet gen bip sau ceva scurt ca sunet de apel - rezolvare din setări), în momentul ăla să anclaşeze un releu, alimentat separat bineânţelesMulţumesc anticipat.... Link spre comentariu
ratza Postat Martie 9, 2011 Partajează Postat Martie 9, 2011 Ştiam eu că mai e un topic similar pe undeva, dar nu-l găseam. Uite aici:viewtopic.php?f=68&t=75264 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum