Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Difuzor bass, 'ranit'

Vizitator djdanyx

Postări Recomandate

Vizitator djdanyx

Salutare. La o boxa de-a mea, la difuzorul de bass, s-a slabit chestia aia rotunda, din mijloc, ce acopera magnetu. Nu stiu cum se numeste, nu stiu notiunile.

Cand ii dau volum mai mare, de la miscarea mare a difuzorului iasa un sunet urat, pentru ca se impinge aia inauntru si iasa inapoi. (Ca si cand pui mana pe ea si o apesi, dar in timpul miscarii ea revine inapoi, si se apasa iar si tot asa rezultand un sunet nasol).

Un prieten mi-a zis s-o dau cu vopsea, sa se intareasca.

Voi ce parerea aveti ? Ce-i pot face?

PS: asta e boxa, din filmulet [aici nu se aude rau pentru ca nu-i la volumul in care incepe sa se simta]

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Stefan BBx

3

• Mihai85

1

• lorik199

1

Top autori în acest subiect

pai daca o sa ii dai cu vopsea trebuie sa dai si pe celelalte ca altfel o sa se vada ca dreq mai bine pui o picatura de picatura sau un adeziv transparent pe margine si se rezolva...

Link spre comentariu
Vizitator djdanyx

dar de rupt nu e rupt. e intepat , de ac, cred si e foarte flexibil , il apesi si vine inapoi , se apasa f usor si cand se misca difuzoru tare, la volum mare, scoate sunet urat. :-?

Link spre comentariu

daca in afara de degetul tau tu distingi si altceva in acel video, felicitariia o lanterna/bec/lumanare/fachie/foc de tabara in mijlocul camerei sa se vada ceva

Link spre comentariu

mai bine nu ca nu stii cat de bine o pune inapoi... dar cred ca daca ai indemanare poti sa dai vre-o 1-2 straturi de vopsea sau lac pe ambele calote ale difuzoarelor de bass ca sa nu arate diferit...

Link spre comentariu

pai daca is diferite poti sa dai cu lac si o sa se mai intareasca. toata chestia e ca problema sa fie de la calota si sa nu cumva sa zbarnaie altceva... dar oricum nu ai nimic de pierdut.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări