Vizitator djdanyx Postat Martie 5, 2011 Partajează Postat Martie 5, 2011 Salutare. La o boxa de-a mea, la difuzorul de bass, s-a slabit chestia aia rotunda, din mijloc, ce acopera magnetu. Nu stiu cum se numeste, nu stiu notiunile. Cand ii dau volum mai mare, de la miscarea mare a difuzorului iasa un sunet urat, pentru ca se impinge aia inauntru si iasa inapoi. (Ca si cand pui mana pe ea si o apesi, dar in timpul miscarii ea revine inapoi, si se apasa iar si tot asa rezultand un sunet nasol). Un prieten mi-a zis s-o dau cu vopsea, sa se intareasca. Voi ce parerea aveti ? Ce-i pot face? PS: asta e boxa, din filmulet [aici nu se aude rau pentru ca nu-i la volumul in care incepe sa se simta] Link spre comentariu
Stefan BBx Postat Martie 5, 2011 Partajează Postat Martie 5, 2011 pai daca o sa ii dai cu vopsea trebuie sa dai si pe celelalte ca altfel o sa se vada ca dreq mai bine pui o picatura de picatura sau un adeziv transparent pe margine si se rezolva... Link spre comentariu
Vizitator djdanyx Postat Martie 5, 2011 Partajează Postat Martie 5, 2011 dar de rupt nu e rupt. e intepat , de ac, cred si e foarte flexibil , il apesi si vine inapoi , se apasa f usor si cand se misca difuzoru tare, la volum mare, scoate sunet urat. :-? Link spre comentariu
Vizitator djdanyx Postat Martie 5, 2011 Partajează Postat Martie 5, 2011 am pus si un video, sa intelegeti mai bine: Link spre comentariu
lorik199 Postat Martie 5, 2011 Partajează Postat Martie 5, 2011 daca in afara de degetul tau tu distingi si altceva in acel video, felicitariia o lanterna/bec/lumanare/fachie/foc de tabara in mijlocul camerei sa se vada ceva Link spre comentariu
Mihai85 Postat Martie 5, 2011 Partajează Postat Martie 5, 2011 eu as da calota jos, si as da cu pensula pe interior cu niste lac sau rasina. Link spre comentariu
Stefan BBx Postat Martie 6, 2011 Partajează Postat Martie 6, 2011 mai bine nu ca nu stii cat de bine o pune inapoi... dar cred ca daca ai indemanare poti sa dai vre-o 1-2 straturi de vopsea sau lac pe ambele calote ale difuzoarelor de bass ca sa nu arate diferit... Link spre comentariu
Vizitator djdanyx Postat Martie 6, 2011 Partajează Postat Martie 6, 2011 nu-i bai ca oricum am difuzoarele diferite. deci daca dau cu vopsea sau lac se intareste chestia ? Link spre comentariu
Stefan BBx Postat Martie 7, 2011 Partajează Postat Martie 7, 2011 pai daca is diferite poti sa dai cu lac si o sa se mai intareasca. toata chestia e ca problema sa fie de la calota si sa nu cumva sa zbarnaie altceva... dar oricum nu ai nimic de pierdut. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum