fulger Postat Martie 5, 2011 Partajează Postat Martie 5, 2011 Buna dupa cum spune si titlul vreau sa imi fac niste lumini gen disco light si as avea o intrebare...se poate modifica aceasta schema http://farm1.static.flickr.com/35/70733363_7bc5873491_o.jpg ca sa o folosesc cu un microfon? Astept raspunsuri... Link spre comentariu
remus68 Postat Martie 5, 2011 Partajează Postat Martie 5, 2011 La intrare montezi un preamplificator de microfon. Link spre comentariu
fulger Postat Martie 5, 2011 Autor Partajează Postat Martie 5, 2011 Si imi poti spune si ce fel de microfon sa folosesc? Link spre comentariu
remus68 Postat Martie 5, 2011 Partajează Postat Martie 5, 2011 De care ai sau de care vrei. Link spre comentariu
fulger Postat Martie 5, 2011 Autor Partajează Postat Martie 5, 2011 Pei vreau sa stea pe perete si sa "palpaie" dupa muzica...Mentionez ca aceasta schema am mai facut-o dar am legat-o direct la boxe:) Link spre comentariu
remus68 Postat Martie 5, 2011 Partajează Postat Martie 5, 2011 Si ce are daca o tii pe perete si duci un cablu bifilar subtire pina la o boxa? Link spre comentariu
fulger Postat Martie 5, 2011 Autor Partajează Postat Martie 5, 2011 Pei ar arata muult mai bine fara nici un cablu si in plus distanta de la boxe pana unde vreau sa fie amplasata jucaria e de cam 5-6 m si nu vreau ca am atatea cabluri prin camera Link spre comentariu
remus68 Postat Martie 5, 2011 Partajează Postat Martie 5, 2011 Pei ar arata muult mai bine fara nici un cablu Dar alimentarea cu tensiune cum o faci fara cablu? De la baterii? Link spre comentariu
fulger Postat Martie 5, 2011 Autor Partajează Postat Martie 5, 2011 Da de aceasta am uitat probabil ca o voi masca eu cumva...dar pana la urma este vreo sansa de a folosii schema cu un microfon pt a "capta" muzica? Link spre comentariu
remus68 Postat Martie 5, 2011 Partajează Postat Martie 5, 2011 Ai primit raspunsul mai sus... Reciteste topicul! Link spre comentariu
fulger Postat Martie 5, 2011 Autor Partajează Postat Martie 5, 2011 Da am inteles dar ce microfon sa folosesc? Link spre comentariu
remus68 Postat Martie 5, 2011 Partajează Postat Martie 5, 2011 Scrie mai sus...De care ai sau de care vrei. Link spre comentariu
fulger Postat Martie 5, 2011 Autor Partajează Postat Martie 5, 2011 deci pot folosii si dinacela mic? tip capsula? scz da nu prea inteleg... Link spre comentariu
remus68 Postat Martie 5, 2011 Partajează Postat Martie 5, 2011 Te invirti in cerc... Probabil oboseala... Incearca aici http://www.microfonul_cel_mai_bun_pentr ... ele.ro.ro/ Link spre comentariu
fulger Postat Martie 5, 2011 Autor Partajează Postat Martie 5, 2011 Ms ca eu cer ajutor si tu ma trimiti la tot felul de prostii.....O ultima intrebare..Spune-mi ce microfon ar fii cel mai bn sa folosesc:) Later edit: acesta ar fi bun? http://www.un-magazin-de-piese.ro/kit-amplificator-microfon-condensator.html Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum