Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

merita reparat?

balan_petrica

Postări Recomandate

• Răspunsuri 43
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• balan_petrica

18

• leoncris

4

• remus68

3

• Dj_david

2

Top autori în acest subiect

Pentru tine care esti mai habarnist decat prevede legea, BlueTech-ul e referinta de amplificator, e ultraprofesional, e cu mult mai mult decat iti puteai imagina vreodata ca poate exista pe acest pamant. Vinde DENON-ul asta superb cuiva care il poate aprecia la adevarata lui valoare si ramai cu BlueTECH-UL SA GADILI MANELE TOATA VIATZA.

hai sa-ti zic ceva,am pus o intrebare la care se putea raspunde mult mai frumos.ia spunene si noua,tu te-ai nascut invatat?pentru ce mai exista aceste forumuri?daca nu pentru sfaturi si putin ajutor.cred ca esti foarte mandru de tine la ce raspuns ai dat.multumesc frumos si data viitoare poate te abtii.e plin forumul de inteligenti,dar unu nu leaga 2 vorbe scurt si la obiect.numai mistocareala.daca va credeti asa avansati fata de alti ce mai pierdeti timpul cu fraieri ca noi.o zi buna :freaza:
Link spre comentariu

lucrul asta puteai sa mi-l spui de la inceput.pastreaza denonul fara nicio discutie in plus.merita reparat si gata.oricum multumesc.oricum nu aveam de gand sa il dau pana nu il reparam si sa vad diferenta personal.mai ajuta foarte mult daca miai spune mai multe despre denon.am inteles ca e net siperior,dar as vrea daca se poate sa stiu la ce se diferentiaza in afara de nume.daca se poate si daca nu deranjez. :jytuiyu

Link spre comentariu

Cu tot respectul, despre asta vorbeam si eu, scuteste-ne de chinuri si fa un coleg fericit, vinde Denon-ul ala cuiva care sa-l poata aprecia...Cat despre ce baimajesti despre mine, putin ma doare, important e sa-mi urmezi sfatul, tare bucuros as fi sa fericesti pe cineva cu aceasta scula.=============================================================================================================Si ca sa-ti demonstrez cat rahat mananci:Membru din: Lun Feb 28, 2011 5:53 pmMesaje: 52Domiciliu: bucurestiAi 50 de mesaje intr-o luna, in ritmul asta vei avea pe putin 4000 de posturi in urmatorii 8 ani, tot de 8 ani sunt user si de vreo 6-7 sunt moderator, poti observa ca am putin peste 1000 de posturi si peste 95% in aceasta sectiune... Cine-i "inteligentul" care leaga doua sau mai putine cuvinte ???

foarte frumos. eu am intrebat ce ma interesa.nu am luat pe nimeni peste picior.eu am 52 de postari strict si la obiect,in schimb dumneata din din 10 postari ,9 sunt pe langa subiect.nu stiu cine mananca rahat.pana la urma este un forum legat de electronica sau ne luam la misto.sti ceva,daca nu ar fi prosti ca mine nu ai mai avea tu ce sa moderezi,mai bine ma abtin................................................
Link spre comentariu

nu-ti doresti sa ma ajuti fiindca sti ca am dreptate.nu contest ca te pricepi mai bine ca mine,dar sincer ,parerea mea este ca nu ai idee deloc care este diferenta.in termeni tehnici ma refer.de fapt sunt sigur de asta.tipic romanesc,cand nu stim ceva o dam in diverse.mai bine ne-ai lasa in pace,daca nu ajuti nu te mai baga frate.chiar nu e frumos.sti vorba aia.daca taceai filozof rameneai.oricum ,chiar daca nu te cunosc,mult respect in continuare.

Link spre comentariu

Petrica, pune niste poze cu finalii, amplificatorul poate fi si merita a fi reparat daca esti sigur 100% ca se alimenteaza la 220-240Volti si NU la 120 volti, cum este cel din pozele puse de tine!Zi-mi si ce scrie pe electroliticii de filtraj(tensiunea ma intereseaza), ca sa imi dau seama pe la ce tensiune se alimenteaza, si in functie de asta, ce finali folosim.Originalii sint cam greu de gasit probabil, nici nu se mai fabrica, sau cine stie,totodata recomand sa fie schimbati toti, pentru ca reparatia sa fie de succes si de calitate, putind ca printre cei masurati de tine ca fiind buni, sa fie unii su strapungeri secundare sau "imbatriniti".Doar ca niste finali de calitate, costa, aici este problema.Banuiesc ca este pe bipoare, firma Sanken ori clasicii Toshiba.Astept pozele, si in functie de ce este busit in el, vedem si cit ar fi o reparatie, si daca se merita investitia financiara din partea ta, pentru a-l readuce la viata.Diferenta dintre Blue Tech si Denon, ma refer STRICT la cele 2 amplificatoare, este foarte mare, plecind de la puterea debitata, si terminind cu destinatia celor 2 amplificatoare.

Link spre comentariu

Petrica, pune niste poze cu finalii, amplificatorul poate fi si merita a fi reparat daca esti sigur 100% ca se alimenteaza la 220-240Volti si NU la 120 volti, cum este cel din pozele puse de tine!Zi-mi si ce scrie pe electroliticii de filtraj(tensiunea ma intereseaza), ca sa imi dau seama pe la ce tensiune se alimenteaza, si in functie de asta, ce finali folosim.Originalii sint cam greu de gasit probabil, nici nu se mai fabrica, sau cine stie,totodata recomand sa fie schimbati toti, pentru ca reparatia sa fie de succes si de calitate, putind ca printre cei masurati de tine ca fiind buni, sa fie unii su strapungeri secundare sau "imbatriniti".Doar ca niste finali de calitate, costa, aici este problema.Banuiesc ca este pe bipoare, firma Sanken ori clasicii Toshiba.Astept pozele, si in functie de ce este busit in el, vedem si cit ar fi o reparatie, si daca se merita investitia financiara din partea ta, pentru a-l readuce la viata.Diferenta dintre Blue Tech si Denon, ma refer STRICT la cele 2 amplificatoare, este foarte mare, plecind de la puterea debitata, si terminind cu destinatia celor 2 amplificatoare.

multumesc de raspuns.cumajung la tara il aduc in bucuresti si te caut.sigur la 220 v,pt ca asa scrie pe el.cel din poza nu e cel real.ca pret din ce am cautat un pic pe net,pare ca se gasesc usor pe maica domnului,la un pret acceptabil.si de la acceiasi firma.mersi mult,vorbim.esti din buc?
Link spre comentariu

Daca ii oferi unui Denon-ul unui user care stie ce inseamna sunet de calitate, nu vei fi tu trist, va fi el foarte fericit.

Vrea 550 pe el, sigur ai fi fericit si ai considera o afacere buna?
Link spre comentariu

suat nu te necaji, vor mai apare ocazii (chiar bune) daca ai rabdare. Tu nu ai citit atent toate posturile deschise de balan petrica si banuiesc ca nu ai vazut link-ul:

http://www.okazii.ro/catalog?user_list= ... ramas_desc

La inceput omul spunea ca nu stie care amplificator este mai bun (denon-ul sau blue-tech-ul) si ca vrea sa pastreze unul dar deja ambele sunt scoase la vanzare. De obicei cand scoti ceva la vanzare te interesezi macar cat de cat ce sunt cu ele ca sa stii sa ceri un pret. Omul are dreptul sa faca ce vrea si sa ceara cat vrea, ramane tu sa apreciezi daca merita sa platesti sau nu pretul cerut.

Link spre comentariu

Daca ii oferi unui Denon-ul unui user care stie ce inseamna sunet de calitate, nu vei fi tu trist, va fi el foarte fericit.

Vrea 550 pe el, sigur ai fi fericit si ai considera o afacere buna?
salut.recunosc ca nu ma pricep,dar asta si caut.ajutor.ce vroiai sa spui?un denon ca ala costa mult mai mult?sper sa nu fi tot un mistocar ca toti de pe aici.mersi.astept raspuns
Link spre comentariu

Eu spun ca Denonul acela MERITA reparat, iar ca fidelitate, va fi mai bun decit un Blue Tech, fara sa critic Blue Tech, amplificatoarele avind destinatii complet diferite, Home vs Pro.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări