Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

rsn35h2 a

Postări Recomandate

• Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• amassive

4

• tv1

1

• palcu ion

1

Top autori în acest subiect

Panasonic model SC-AK500 ; Panasonic model SA-AK15 ; Panasonic SA-AK230EE ; Panasonic SA-AK220EE etc .

Cauta service manualul pentru modelele indicate si vei gasi schema etajului final cu acest integrat acolo.Oricum nu poti realiza tu acel montaj ,e destul de complicat si are cateva protectii ;mai degraba, daca e nou, il pui la vanzare.

http://elektrotanya.com/panasonic_sa-ak ... nload.html ( pag. 70 )

Link spre comentariu

Ok, mersi, din nefericire nu este nou este luat e la o combina casata la care nu mai mergea partea de cd si venise fara boxe, din cate stiu ii facusem proba cu alte boxe si se auzea extraordinar, dar asta se intampla acum 5-6 ani iar din combina respectiva am reusit sa iau doar finalul :cry: .

Link spre comentariu
  • 4 luni mai târziu...
Vizitator bimbim

salut, mai ai RSN35H2A?te-ar interesa sa il vinzi?eu am un panasonic sa-ak220 care imi arata pe display eroarea f61... conform codurilor de eroare oferite de panasonic pt modelul asta, f61 este generat de proasta functionare a RSN35H2A-P...merci anticipat!

Link spre comentariu

salut, mai ai RSN35H2A?te-ar interesa sa il vinzi?eu am un panasonic sa-ak220 care imi arata pe display eroarea f61... conform codurilor de eroare oferite de panasonic pt modelul asta, f61 este generat de proasta functionare a RSN35H2A-P...merci anticipat!

imi pare rau dar azi cred ca a ajuns la noul lui proprietar...
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări