amassive Postat Martie 5, 2011 Partajează Postat Martie 5, 2011 Buna ziua... am acest integrat dar nu gasesc nicicum detali despre el sau o aplicatie de test, ma poate ajuta careva?Multumesc. Link spre comentariu
palcu ion Postat Martie 5, 2011 Partajează Postat Martie 5, 2011 este un final audio panasonic Link spre comentariu
amassive Postat Martie 6, 2011 Autor Partajează Postat Martie 6, 2011 Gasisem si eu asta, dar atat, macar un echivalent la care sa existe un datasheet cu aplicatie test... Link spre comentariu
tv1 Postat Martie 6, 2011 Partajează Postat Martie 6, 2011 Panasonic model SC-AK500 ; Panasonic model SA-AK15 ; Panasonic SA-AK230EE ; Panasonic SA-AK220EE etc . Cauta service manualul pentru modelele indicate si vei gasi schema etajului final cu acest integrat acolo.Oricum nu poti realiza tu acel montaj ,e destul de complicat si are cateva protectii ;mai degraba, daca e nou, il pui la vanzare. http://elektrotanya.com/panasonic_sa-ak ... nload.html ( pag. 70 ) Link spre comentariu
amassive Postat Martie 6, 2011 Autor Partajează Postat Martie 6, 2011 Ok, mersi, din nefericire nu este nou este luat e la o combina casata la care nu mai mergea partea de cd si venise fara boxe, din cate stiu ii facusem proba cu alte boxe si se auzea extraordinar, dar asta se intampla acum 5-6 ani iar din combina respectiva am reusit sa iau doar finalul :cry: . Link spre comentariu
Vizitator bimbim Postat Iulie 7, 2011 Partajează Postat Iulie 7, 2011 salut, mai ai RSN35H2A?te-ar interesa sa il vinzi?eu am un panasonic sa-ak220 care imi arata pe display eroarea f61... conform codurilor de eroare oferite de panasonic pt modelul asta, f61 este generat de proasta functionare a RSN35H2A-P...merci anticipat! Link spre comentariu
amassive Postat Iulie 7, 2011 Autor Partajează Postat Iulie 7, 2011 salut, mai ai RSN35H2A?te-ar interesa sa il vinzi?eu am un panasonic sa-ak220 care imi arata pe display eroarea f61... conform codurilor de eroare oferite de panasonic pt modelul asta, f61 este generat de proasta functionare a RSN35H2A-P...merci anticipat! imi pare rau dar azi cred ca a ajuns la noul lui proprietar... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum