sz3bbylA Postat Martie 5, 2011 Partajează Postat Martie 5, 2011 poate ma indruma careva ce software sa folosesc pentru altium si orcad ca sa vad sch si pcb-urile, nu vreau sa instalez prea mult in calculator doar ca sa vad filele astea Link spre comentariu
Dan57 Postat Martie 14, 2011 Partajează Postat Martie 14, 2011 Exista un program cere se numeste: "Gerbview" specializat pentru vizionarea (tiparire, etc ) a fisierelor orcad. Link spre comentariu
sz3bbylA Postat Martie 14, 2011 Autor Partajează Postat Martie 14, 2011 nu mi-a mers :(pacat, .sch si .brd Link spre comentariu
Dan57 Postat Martie 18, 2011 Partajează Postat Martie 18, 2011 Atunci ia de pe internet programul "orview 1.8" care functioneaza cu fisierele avand extensia .sch (orcad), (l-am folosit chiar mai inainte pentru verificare). Link spre comentariu
sz3bbylA Postat Martie 18, 2011 Autor Partajează Postat Martie 18, 2011 multumesc mult , se pare ca ar merge dar imi trebe librariile pe care nu le am.pentru .brd ar fi ceva ?sincer vroiam sa citesc arduino uno, poate vede cineva aici si le face pdf, de fapt m-ar interesa toata gama arduino poate aleg sa imi fac un programator, sau un avr metaboard ?!? Link spre comentariu
Dan57 Postat Martie 21, 2011 Partajează Postat Martie 21, 2011 multumesc mult , se pare ca ar merge dar imi trebe librariile pe care nu le am.pentru .brd ar fi ceva ? Pentru .brd este mai greu deoarece ti-ar trebui si librariile cu formele fizice ale capsulelor. Link spre comentariu
Cristiano Postat Martie 27, 2011 Partajează Postat Martie 27, 2011 Viewer pentru Altium: http://www.altium.com/community/downloa ... dition.cfm Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum