blue36 Postat Martie 5, 2011 Partajează Postat Martie 5, 2011 Va salut!Gasesc pe undeva codurile la aceasta telecomanda, va rog?Mentionez ca am incercat codurile care au fost puse la dispozitie pe forum de d=l Tv1 pentru Jolly2 dar nu functioneaza niciunul, acea telecomanda are ai altfel dispuse butoanele.Dealtfel, este posibil ca aceasta telecomanda sa fie programata cu My for you?Multumesc! Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Martie 5, 2011 Partajează Postat Martie 5, 2011 Va salut ! Vreau si eu ca sa va intreb,aceasta telecomanda nu are si ea posibilitatea de a cauta codul automat?Pentru ca eu stiu ca marea majoritate a telecomenzilor universale are functia asta de a cauta automat codul.Multa bafta ! Link spre comentariu
blue36 Postat Martie 5, 2011 Autor Partajează Postat Martie 5, 2011 Nu am manualul la ea, domn Florin! Efectiv nu stiu ce comenzi sa-i dau!Aceasta este telecomanda! Link spre comentariu
tv1 Postat Martie 5, 2011 Partajează Postat Martie 5, 2011 Jolly DVD/TV instructiuni utilizare Link spre comentariu
blue36 Postat Martie 5, 2011 Autor Partajează Postat Martie 5, 2011 Multumesc domn' Tavi dar nu merge nimic din acest manual. Codurile am observat ca se baga manual apasind simultan "SET" si "Off/TV'', stinga jos, dar nu merge niciun cod! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum