Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

JVC C14W

Postări Recomandate

Vizitator DSandu

Televizor JVC C14W defect si fara telecomanda.Sasiul C14w-N3Nu stiu cum sa ajung la meniu si nu am schema.Ma poate ajuta cineva?Multzumesc mult.D.Sandu

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• dan cod

3

Televizor JVC C14W defect si fara telecomanda.Sasiul C14w-N3Nu stiu cum sa ajung la meniu si nu am schema.Ma poate ajuta cineva?Multzumesc mult.D.Sandu

La care meniu?ce defect are TVul?Poate ajuta schema din atas.
Link spre comentariu
Vizitator DSandu

Buma ziua,Domnu DAN, am facut o eroare de "gura casca". Multzumesc pt. schema.Am doua televizoare in lucru - acest JVC C14W si un Samsung.Lucrand la Samsung am incurcat informatziile primite de la Florin Iordache din Targovistesi i-am raspuns, precizand rezultatele de-acolo.Am cerut sprijin din nou pt. ca JVC-ul asta nu are decat butoane pentru sunet si pentruaprograme, schema o aveam de la Florin. Telecomanda nu am, nu gasesc micaieri si nu potsau ma rog nu stiu sa intru in meniu ca sa reglez luminozitate, contrast, programe, etc.Cam ce-as putea face pana gasesc telecomanda?Cu multzumiri!

Link spre comentariu
Vizitator DSandu

Multzumesc Domnu DAN,Televizorul are procesor de tipul: M37102M8-647SP.Am incercat fel de fel de combinatzii de taste: nu merge.V-as fi recunoscator daca v-atzi da cu parerea despre osolutzie.Cu tot respectul,D.Sandu

Link spre comentariu

Multzumesc Domnu DAN,Televizorul are procesor de tipul: M37102M8-647SP.Am incercat fel de fel de combinatzii de taste: nu merge.V-as fi recunoscator daca v-atzi da cu parerea despre osolutzie.Cu tot respectul,D.Sandu

Numai cu telecomanda lui sau scris un MFY dupa tipul TVului.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări