Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Montaj cu buzzer

cruela

Postări Recomandate

Buna seara.Mi-am facut montajul din schema atasata si as vrea ca la iesire sa-i pun un buzzer. Zis si facut. Am cumparat un ceas de la 3.8 am scos mecanismul din el. Cu baterie merge, cu montajul doar pocane, nu scoate nici un sunet. Pt. problema asta as dori un raspuns daca se poate.Va multumesc

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 25
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• cruela

13

• ionionel

8

• remus68

4

• Spitfire

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Montajul ataşat de tine măreşte sau scade nivelul intensităţi sonore ,prin modificarea tensiuni de ieşire.Doar dacă ataşezi şi un mic amplif.audio. Şi pune o poză să văd ce ceas ai că pe vremuri miam făcut şi eu senzori sau alarme din ceasuri de la 3,9 din care am scos partea mecanică şi am folosit partea electronică.

Link spre comentariu

Montajul l-am facut pt. scadere de tensiune. De la 12V la 1.5V. Ceasul nu-l mai am, dar e tipul acela cu carcasa aproape transparenta. Daca stiu bine erau in 3 culori: albastru, verde si ceva mov sau de genul. Daca nu se poate cu montajul acela eu sunt dispus sa fac altul, doar sa fie cu buzzer.

Link spre comentariu

Montajul modificcă tensiunea de ieşire pt.1,5 volţi .Aşa zici dumneata.Dar dacă nu ai ceasul ce vrei să alimentezi cu montajul.Ceasul acela era bun că scoate sunete faine.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări