Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Analizor logic 8 canale, 1Msample, 8K memorie

Pasare Dan

Postări Recomandate

Un proiect mai vechi - un analizor logic cu 8 canale.Frecventa maxima de esantionare 1MHz.Memorie interna 8KB.Simple trigger, complex triger, cu masca, delay start, predelay simple and complex trigger, etc.Soft pc realizat in Labwindows CVI.Interfata PC: RS232.Cablaj simpla fata, usor realizabil in regim de amator (nu are trasee mici >>sub 40mils (th)<<, fara componente SMD.)Realizat cu un PIC18F4520, clock 10MHz extern x4 HSPLL.O sa revin cu mai multe detalii cand o sa am timp.In atasament: scheme (pdf) soft MPLAB C compiler, kit de instalare soft pc.ACEST PROIECT NU ESTE PENTRU COMERCIALIZARE - ARE DOAR SCOP EDUCATIV. IN CAZUL IN CARE DORITI SA FOLOSITI PORTIUNI DIN ACEST PROIECT SAU TOT PROIECTUL IN ALT SCOP DECAT CEL SPECIFICAT, ROG SA MA CONTACTATI.Sper sa va fie de ajutor.Mai poate fi imbunatatit, dar nu am timp - sugestii - le astept oricand - de asemeni si propuneri de imbunatatire.(chiar doresc o trecere a proiectului in regim SMD, si un soft mai profesional pentru PC).

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Pasare Dan

3

• DREDD

1

Top autori în acest subiect

• 1 an mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări