Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Logitech z2200 schimbare sateliti

alex tm

Postări Recomandate

Robeert: te rog sa nu mai postezi consecutiv.

Buna ziua!Am acest sistem si as vrea sa-i schimb satelitii.El nu are nici o problema functioneaza impecabil cu satelitii originali si se aude la fel,asta pana sa pun 2 boxe pe 3 cai in loc de sateliti.Boxele sunt nemtesti pe 3 cai(bass 17 cm,medii 11 cm tweetre soft dome,impedanta4-8 ohm) dupa cum arata boxele sunt ceva mai vechi dar se aud impecabil, mult peste cele de la Logitech z2200.Problema este ca ele au 60 rms watt si 80 maxim,in timp ce Logitech in specificatii scrie 40 rms la 8ohm pentru sateliti.Deci intrebarea este daca pun boxele de 60 rms pot arde amplificatorul de la Logitech?Mentionez ca nu o sa-l dau la maxim niciodata.Eu m-am mai gandit sa scot din filtrul boxelor nemtesti difuzorul de bass care oricum nu influenteaza sunetul si sa las mediile si inaltele.Difuzorul din satelitii Logitech are 3 inch(phase plug) diametrul si nu prea as crede sa consume 40 watt ci mai degraba 10-15 si de aceea mi-e frica cu amplificatorul din subwoofer sa nu-l ard.De aceeea am si publicat la sectiunea incepatori.Oirce raspuns e bine venit!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• alex tm

2

• remus68

2

Zile populare

Top autori în acest subiect

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări