Vizitator alex_pnp Postat Martie 4, 2011 Partajează Postat Martie 4, 2011 salz vreau sa fac si eu un circuit cu un senzor de miscare dar senzoru PIR 325 nu l-am gasit imi putety spune ce senzor asemanator cu asta imi poate merge in schema asta Link spre comentariu
leoncris Postat Martie 4, 2011 Partajează Postat Martie 4, 2011 Ce vrei sa faci cu el ?Poti incerca PIR Crow SRP 100.BAFTA ! Link spre comentariu
Vizitator alex_pnp Postat Martie 4, 2011 Partajează Postat Martie 4, 2011 ms vreau sa fac un uscator ca ala de la mall unde te usuci se gaseste la baie. Multumesc foarte multvreau un model asemanator adica ledu ala care trimite undele alea si care receptioneaza miscare nu tot circuitu ma refeream la componeneta asta din circuit eu nu am gasit pir325 si vroiam sa stiu daca pot sa pun alt pir daca care sa se comporte la fel un exemplu de pir la care ma refeream in circuit adica componenta asta vreau sa o schimb adica pir 325 nu se gaseste pe piata si in loc ei sa pun alt pir cu caracteristici la fel sau asemanatoare da cu alt cod pir... sper ca sa inteles ce am vrut sa zic Link spre comentariu
gica70 Postat Martie 4, 2011 Partajează Postat Martie 4, 2011 "vreau un model asemanator adica ledu ala care trimite undele alea si care receptioneaza miscare" PIR-ul are alt principiu de functionare. Parca in revista "Conex club" am vazut o schema potrivita pt. tine. Link spre comentariu
Vizitator alex_pnp Postat Martie 4, 2011 Partajează Postat Martie 4, 2011 am uitat sa sterg bucata aia mersi mult pt ajutor Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum