Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

senzor de miscare

Vizitator alex_pnp

Postări Recomandate

Vizitator alex_pnp

salz vreau sa fac si eu un circuit cu un senzor de miscare dar senzoru PIR 325 nu l-am gasit imi putety spune ce senzor asemanator cu asta imi poate merge in schema asta

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• gica70

1

• leoncris

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Vizitator alex_pnp

ms vreau sa fac un uscator ca ala de la mall unde te usuci se gaseste la baie. Multumesc foarte multvreau un model asemanator adica ledu ala care trimite undele alea si care receptioneaza miscare nu tot circuitu ma refeream la componeneta asta din circuit eu nu am gasit pir325 si vroiam sa stiu daca pot sa pun alt pir daca care sa se comporte la fel un exemplu de pir la care ma refeream in circuit adica componenta asta vreau sa o schimb adica pir 325 nu se gaseste pe piata si in loc ei sa pun alt pir cu caracteristici la fel sau asemanatoare da cu alt cod pir... sper ca sa inteles ce am vrut sa zic

Link spre comentariu

"vreau un model asemanator adica ledu ala care trimite undele alea si care receptioneaza miscare"

PIR-ul are alt principiu de functionare. Parca in revista "Conex club" am vazut o schema potrivita pt. tine.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări