Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

margine difuzor.. pareri

suat

Postări Recomandate

Am tot vazut diverse difuzoare.. care mai de care mai.. "ciudate"Si anume.. marginea de pe membrana. Am intalnit astfel. Margine de cauciuc.. negru, lucios.. care dupaun timp imbatraneste.. apar fisuri.. cauciucul se coace, iun alte cazuri.. a rezistat perfect si dupa 20 ani de utilizare. margine dif dintr-un fel de silicon. Un material poros de culoare gri inchis .. intalnit la subwofere. in opinia mea.. foarte prost. Margine flexibila... textila, intalnite la unele boxe auto, boxe de casa... Panza in unele cazuri e "imbibata" cu o substanta siliconica, in opinia mea.. ceva mai rezistenta de buna calitate. [ am reconditionat niste sateliti folosind dif-uri SONY cu o astfel de margine si se aud mult mai bine decat se auzeau cu difurile originale..., mediile foarte bune , de fapt se aud si basii bine ]Ce puteti recomanda a se urmari pe viitor, petru :fiabilitatea" unui dif

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• LUCI

1

• ionescu liviu

1

• suat

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Nu conteaza din ce e facuta suspesia,atata timp cat e de calitate.La difuzoarele de proasta calitate se duce suspensia indifernt de material.La cele de calitate poate rezista si zeci de ani in conditi normale de utilizare.

Link spre comentariu

Si daca se auzeau mai bine asta inseamna automat ca e de la suspensie?Cele de cauciuc sunt rezistente in timp. Stiu boxe Philips vechi de 36 de ani cu suspensie de cauciuc, difuzoare de 20 de cm originale, neatinse, au cantat mult si bine, si chiar si azi au un bas placut si puternic. De fapt sunt cele mai adevarate joase pe care le-am ascultat vreodata, foarte naturale si precise, sunt niste boxe inchise.Buretele acela gri nu prea rezista, cel putin asa vad la unitre. O membrana textila imbibata cu ceva material elastic nu prea se poate folosi la frecvente joase in spatii mici, in casa pt ca e nevoie de cursa mare.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări