Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Amplificator pe lampi

valica

Postări Recomandate

La Multi Ani! :101 Schema aceea simpla, daca o "tunezi" putin poate da rezultate foarte bune. Eu as aplica si o reactie negativa globala, de la secundarul transf de iesire la catodul primei triode. Dar mai vorbim dupa ce realizezi montajul.

multumesc ce este reactie negativa globala???
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 32
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Terry34

7

• valica

6

• maverik_ro

5

• TESSLA

2

Top autori în acest subiect

Am tuburi 2J27L si as vrea o schema de amplificator care sa contina aceste tuburi pentru atac final....un amplificator alimentat la tensiuni mai mici, Are cineva o schema?

Link spre comentariu

haidem sa abordam o schema cu aceasta lampa...eu am dezbracat una si arata fain ca preamplif zic eu... :nas:as fi jurat ca acele lampi B2-0,06/25 sunt de RF dar care merg si in audio dar sunt redresoare :sparge: ce pacat...arata super si as fi vrut sa le folosesc...dar nici 2J27L nu arata rau :da

Link spre comentariu

De ce nu faci ceva concret cu aceasta lampa si dupa acea sa comentam originalitatea lucrarii sau cit este ea de interesanta ? Banuiesc ca stii precis in ce categorie de calitate va fi un ipotetic amplificator si de ce performante este in stare avind datele de catalog prezentate de Remus 68, in caz contrar cred ca topicul se va inmuia incet,incet...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări