Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

grundig gmm1000

sad7477

Postări Recomandate

buna seara am un defect ciudat ...nu are sonor ...cateva minute dupa care i si revine am schimbat integratul cd7522cs dar se pare ca e din tensiunea care vine la pinul 5 care i l trece in ..stby ..am masurat cei doi cond c702 si c701 sunt buni cind functioneaza am 4 v in pinul 5 cind nu se aude e pe o v. ce credeti ca trebuie schimbat ..sa mearga sonorul din prima

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 15
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• dan cod

3

• tv1

2

• dariuspopescu

2

• sad7477

2

Top autori în acest subiect

Pai verificati circuitul de st-by de la pinul 5,eventual atunci cind dispare tensiunea pe el ,verificati prezenta semnalului de audiofrecventa pe pinii 6 si 8!!Posibil defectiune de contact pe traseul de la jungla spre intrarile finalului audio si de aici rezulta lipsa sonor si lipsa tensiune st-by

Link spre comentariu

buna seara am un defect ciudat ...nu are sonor ...cateva minute dupa care i si revine am schimbat integratul cd7522cs dar se pare ca e din tensiunea care vine la pinul 5 care i l trece in ..stby ..am masurat cei doi cond c702 si c701 sunt buni cind functioneaza am 4 v in pinul 5 cind nu se aude e pe o v. ce credeti ca trebuie schimbat ..sa mearga sonorul din prima

Eu cred ca e sasiu din ala care are 2 tranzistori langa finalul audio unul dintre ei face figuri.E defect tipic.Merge cu el luat jos.
Link spre comentariu

Incercati sa eliminati din montaj tranzistorul Q701 (tip 2SA1015).Daca e nevoie va pot oferi schema si service manual.

E free aici ( sasiu T2S08 sau T2S10 )

http://www.eserviceinfo.com/downloadsm/ ... NDIG_.html

http://www.eserviceinfo.com/downloadsm/ ... -1001.html

Nu ofeream schema in schimbul vreunui avantaj, intrebam daca e necesara,nestiind daca o are sau nu.De altfel puteti vedea ca toate posturile mele cu scheme nu solicita nimic la schimb.
Link spre comentariu
  • 4 luni mai târziu...
  • 4 săptămâni mai târziu...
  • 4 ani mai târziu...
Vizitator nicolae pavel

Bunâ ziua am un tv grundig GMM 1000 STS 55 1001 apare cuvîntu tastâ butoanele nu fucționeazâ telecomanda un TP 160 am cumpârato nu merge știe cineva ce e de fâcut vâ mulțumesc

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări