POLAKU2002 Postat Martie 3, 2011 Partajează Postat Martie 3, 2011 am 2 tv lcd cu panelurile sparte si nu gasesc nici un furnizor ce ar putea sa le comercializeze in romania,ma puteti ajuta cu o adresa nr de tel,email orice... Link spre comentariu
xtgs Postat Martie 5, 2011 Partajează Postat Martie 5, 2011 ce diagonala au ?am un panel de LG Philips LC 260W01 daca va intreseaza Link spre comentariu
dan cod Postat Martie 5, 2011 Partajează Postat Martie 5, 2011 Prima data ar trebui sa stim ce paneluri sunt codul exact. Link spre comentariu
POLAKU2002 Postat Martie 6, 2011 Autor Partajează Postat Martie 6, 2011 spuneti mi va rog unde gasesc aceste sigle.... Link spre comentariu
blue36 Postat Martie 6, 2011 Partajează Postat Martie 6, 2011 Pe paneluri o sa gsiti o eticheta cu codul lor! Link spre comentariu
script22 Postat Martie 6, 2011 Partajează Postat Martie 6, 2011 am 2 tv lcd cu panelurile sparte si nu gasesc nici un furnizor ce ar putea sa le comercializeze in romania,ma puteti ajuta cu o adresa nr de tel,email orice... ia vezi aici daca au ce iti trb http://nustiusacitescregulamentul.ro.ro/ Link spre comentariu
remus68 Postat Martie 6, 2011 Partajează Postat Martie 6, 2011 ia vezi aici daca au ce iti trb Inainte de a mai posta, citeste regulamentul! Link spre comentariu
POLAKU2002 Postat Martie 7, 2011 Autor Partajează Postat Martie 7, 2011 am intrebat unde se afla scris modelul deoarece am incercat sal desfac dar ca sa ajung la display cel putin la tv model lg 32le2r.....am abandonat deoarece :cry: Link spre comentariu
dan cod Postat Martie 8, 2011 Partajează Postat Martie 8, 2011 am intrebat unde se afla scris modelul deoarece am incercat sal desfac dar ca sa ajung la display cel putin la tv model lg 32le2r.....am abandonat deoarece :cry:De obicei cam asa se intampla sa poti ajunge la eticheta displayului trebuie facut tot bucati,este in general pusa sub tot ce este electronica si metal .Parca le-ar face romanii. Link spre comentariu
POLAKU2002 Postat Martie 8, 2011 Autor Partajează Postat Martie 8, 2011 ai dreptate din pacate...am sperat sa gasesc initiala panelului pe service manualul ei...o sa trebuiasca sa le desfac...e un telefunken full hd si un lg Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum