bogdan546 Postat Martie 3, 2011 Partajează Postat Martie 3, 2011 Care este telecomanda la acest tv ? pe ecran apare key_ _ _ in stanga sus si nu executa nicio comanda Am incercat o telecomanda N18 si nimic Link spre comentariu
dan cod Postat Martie 3, 2011 Partajează Postat Martie 3, 2011 Care este telecomanda la acest tv ? pe ecran apare key_ _ _ in stanga sus si nu executa nicio comanda Am incercat o telecomanda N18 si nimicAr trebui stiut procesorul si sasiul ca sa stim exact ce telecomanda merge. Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Martie 3, 2011 Partajează Postat Martie 3, 2011 apasati repede pe tasta verde de la n18 de 3 ori...!in mod normal , ar trebui sa se deblocheze...!apoi intrati in menu-ul de cautare si treceti obligatoriu din lock on , in lock off...plus memorat... :dadaca tvc-ul este blocat , telecomanda n18 --- chiar daca este cea corecta --- nu va ajuta la nimic concret...exceptie facind deblocarea...desigur...! Link spre comentariu
bogdan546 Postat Martie 3, 2011 Autor Partajează Postat Martie 3, 2011 am incercat inainte cu pp ,dar nu merge . Nu ar trebui sa se schimbe ceva la liniile de la KEY cand apas pe tastele program ? Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Martie 3, 2011 Partajează Postat Martie 3, 2011 daca dvs sinteti sigur suta la suta ca telecomanda este functionala , atunci tastele program plus sau minus nu va ajuta la nimic ...cita vreme tvc-ul este blocat...!ca sa va convingeti daca telecomanda respectiva este cea corecta sau nu...introduceti o combinatie oarecare de 3 cifre...000 , sau 111 sau 123...! nu se strica absolut nimic ...insa liniutele orizontale se vor transforma in liniute verticale...! Link spre comentariu
bogdan546 Postat Martie 3, 2011 Autor Partajează Postat Martie 3, 2011 am gresit .tastele cu programele 1,2,3... nu schimba nimic la liniile de la kEY Link spre comentariu
dan cod Postat Martie 3, 2011 Partajează Postat Martie 3, 2011 am gresit .tastele cu programele 1,2,3... nu schimba nimic la liniile de la kEYAtunci ori telecomanda e edefecta ori nu e pentru TVul ala. Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Martie 3, 2011 Partajează Postat Martie 3, 2011 dati capacul tvc-ului jos si spuneti-ne ce este scris pe procesor si descoperim dupa aceea imediat ce telecomanda este corecta... Link spre comentariu
bogdan546 Postat Martie 3, 2011 Autor Partajează Postat Martie 3, 2011 st92195c7b1/mbf am reusit era din cauza telecomenzii era defect rezonatorul de 455khz Ea emitea un tren de impulsuri ,dar se pare ca erau incorecte Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Martie 3, 2011 Partajează Postat Martie 3, 2011 mdea...deci , telecomanda n18 este cea corecta in acest caz...!aveti trei mari alternative...1-- ori nu apasati suficient de repede pe tasta verde de 3 ori...!2-- ori telecomanda aia a dvs este defecta...sau nu are baterii bune in ea...!3-- ori preamplif-ul de infrarosu al tvc-ului este ciufulit...sau traseul de infrarosu pina la procesor este compromis...!pentru exemplificare , iata un link mai jos unde tot dvs v-ati fi putut raspunde singur la aceasta problema...viewtopic.php?t=29739&f=17 Link spre comentariu
Gorgan Postat August 1, 2015 Partajează Postat August 1, 2015 Va salut! Referitor la acest Tv.cu proc.ST92195C7B1/MTO,am aceeasi problema cu telecomanda! Nu executa comenzi decat din butoanele tv-ului,insa o anomalie se manifesta si aici. Exista momente cand actionez prog+ si scade nr.de prog.si invers,alteori actionand prog.+ afiseaza setari pt.meniu tv.Deci, telecomanda pare moarta,desi testata pe un programator Tv universal ( schimba programe cu orice tip de telecomanda ),aceasta nu numai ca schimba prog.dar le schimba de la o distanta destul de mare(cativa metri) . Tensiunile pe receptorul IR si proc.sant de 5,1V pe un domeniu de masurare al multimetrului de 200Vcc.Circuit intrerupt intre IR si procesor nu exista ,am inlocuit receptorul IR ,rezonatorul ceramic al tellecomenzii ,tranzistorul preamplif.IR de la proc.si nimic pozitiv....! Daca mai aveti ceva idei,pt.verificat,sant bine venite,eu deja am inceput sa ma gandesc la inlocuirea procesorului! Link spre comentariu
leoncris Postat August 1, 2015 Partajează Postat August 1, 2015 Schimba toate touch_urile din bord. Link spre comentariu
Gorgan Postat August 1, 2015 Partajează Postat August 1, 2015 Efectuat si asta,aceeasi anomalie! Am inlocuit si Ci regulator tensiune pt.bara de 5 V procesor iar intrarea pe Ci 7805 este de 16 V.,am inlocuit si capacitatile de filtraj aferente,aceeasi atitudine! Link spre comentariu
Florinel TV Postat August 1, 2015 Partajează Postat August 1, 2015 inlocuiti bateriile de la telecomanda sau incercati cu alta posibil cu probleme Link spre comentariu
Gorgan Postat August 2, 2015 Partajează Postat August 2, 2015 Schimbat baterii,efectuat chiar la inceputul analizei telecomenzii! Sigur ,urmeaza sa incerc si cu alta...! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum