cnc_step Postat Martie 3, 2011 Partajează Postat Martie 3, 2011 Ca sa functioneze forumul, trebuiesc subiecte. Asa ca mai arunc si eu un nou proiect pe forum.Este un CNC de mare precizie (asa vreau eu sa iasa, dar o sa vedem), cu 4 axe pe usb. Am trecut varianta asta pe usb, pentru ca fata de mach, este foarte eleganta, usor de navigat cu programul, nu trebuiesc setari multe, si se misca al naibii de bine, stie de jog (8 butone), potentiometru de reglare al vitezei.Axa z, se poate schimba cu una mai solida cu Kress, dar eu am o freza de inalta precizie facuta in state, si va fi folosita pe el.Partea electronica va fi montata in cea mai mica cutie posibila ( 200/200/28mm). In parta din mijloc a mesei va veni o portiune de vacum, pentru a sustine placile mari. Cursa efectiva de lucru va fi de 720/375/80 (sau 100)mm. Link spre comentariu
cnc_step Postat Martie 3, 2011 Autor Partajează Postat Martie 3, 2011 Asta cred ca va fi sursa. Ma mai gandesc ca este o piesa rara. Daca voi pune freza pe 24v, ea va fi. 8A motoarele Vexta plus 10A motorul de frezare=18A, deci mai raman vreo 13A de utilizat pe altceva. Link spre comentariu
pincea Postat Martie 6, 2011 Partajează Postat Martie 6, 2011 puteti sa sudati cu sursa aia:))....vreau sa intreb:De unde o sa luati placiile de dural...si cine le frezeaza? am si eu in constructie un cnc un pic mai mare ca dimensiuni si vreau sa iau ceva dural de 22mm grosime ,si domnii nu prelucreaza la comnada pe baza unui desen.sper sa ma ajutati dumneavoastra. Multumesc! Link spre comentariu
cnc_step Postat Martie 8, 2011 Autor Partajează Postat Martie 8, 2011 puteti sa sudati cu sursa aia:))....vreau sa intreb:De unde o sa luati placiile de dural...si cine le frezeaza? am si eu in constructie un cnc un pic mai mare ca dimensiuni si vreau sa iau ceva dural de 22mm grosime ,si domnii nu prelucreaza la comnada pe baza unui desen.sper sa ma ajutati dumneavoastra. Multumesc!Nu prelucreaza nici o firma care vinde brut. Doar ti le taie la cote. De la GilInox in Otopeni, sau Color Metal in Mogosoaia (astia ti le taie cu flexul), recomand GilInox, sau mai sunt cei de la Arad unde au si calibrate.De prelucrat sunt unii pe la Sibiu care vand si ei, dar nu le mai stiu mail-ul. Eu le frezez pe o freza la o firma. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum