Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Interfata Max232

Vizitator mitelul

Postări Recomandate

Vizitator mitelul

Buna ziuaam executat aceasta schema pe un cablaj care merge perfect pana la terminalele nokia dct4 NU dct4+interebarea mea este: este problema software sau hardware?daca cunoaste cineva un software care sa mearga pe terminale dct4 care a funcionat la dansul as fi recunoscator daca l-ar atasa aicipana acum am gasit doar pentru cele care folosesc box-uri jaf sau ufs, care desigur nu merge pe portul serial "sau cel putin mie"Atasez si schema pentru a intelege mai multe

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Mihai85

1

• SDR

1

• nascadorel

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Buna ziuaam executat aceasta schema pe un cablaj care merge perfect pana la terminalele nokia dct4 NU dct4+interebarea mea este: este problema software sau hardware?daca cunoaste cineva un software care sa mearga pe terminale dct4 care a funcionat la dansul as fi recunoscator daca l-ar atasa aicipana acum am gasit doar pentru cele care folosesc box-uri jaf sau ufs, care desigur nu merge pe portul serial "sau cel putin mie"Atasez si schema pentru a intelege mai multe

Dct4plusUnlocker ar merge cu interfata ta pe serial .
Link spre comentariu
Vizitator mitelul

da, pana acum merge ca uns cu o rezistenta din bsi la gnd la terminalele dct4 puls si bb5la terminalele dct4 nu merge ... am incercat si pe mbus-ul din acea schema insa nu da nici un semn de viata pe nici un terminalse poate sa nu functioneze cu max232 sau max3232?Cu stima si respect! Salut

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări