Vizitator mitelul Postat Martie 3, 2011 Partajează Postat Martie 3, 2011 Buna ziuaam executat aceasta schema pe un cablaj care merge perfect pana la terminalele nokia dct4 NU dct4+interebarea mea este: este problema software sau hardware?daca cunoaste cineva un software care sa mearga pe terminale dct4 care a funcionat la dansul as fi recunoscator daca l-ar atasa aicipana acum am gasit doar pentru cele care folosesc box-uri jaf sau ufs, care desigur nu merge pe portul serial "sau cel putin mie"Atasez si schema pentru a intelege mai multe Link spre comentariu
SDR Postat Martie 3, 2011 Partajează Postat Martie 3, 2011 Buna ziuaam executat aceasta schema pe un cablaj care merge perfect pana la terminalele nokia dct4 NU dct4+interebarea mea este: este problema software sau hardware?daca cunoaste cineva un software care sa mearga pe terminale dct4 care a funcionat la dansul as fi recunoscator daca l-ar atasa aicipana acum am gasit doar pentru cele care folosesc box-uri jaf sau ufs, care desigur nu merge pe portul serial "sau cel putin mie"Atasez si schema pentru a intelege mai multeDct4plusUnlocker ar merge cu interfata ta pe serial . Link spre comentariu
nascadorel Postat Martie 3, 2011 Partajează Postat Martie 3, 2011 Pune BSI la masa si o sa intre telefonu in local mod, apoi o sa mearga ca uns. Link spre comentariu
Vizitator mitelul Postat Martie 3, 2011 Partajează Postat Martie 3, 2011 da, pana acum merge ca uns cu o rezistenta din bsi la gnd la terminalele dct4 puls si bb5la terminalele dct4 nu merge ... am incercat si pe mbus-ul din acea schema insa nu da nici un semn de viata pe nici un terminalse poate sa nu functioneze cu max232 sau max3232?Cu stima si respect! Salut Link spre comentariu
Mihai85 Postat Martie 4, 2011 Partajează Postat Martie 4, 2011 max232 se alimenteaza la 5v iar 3232 la 3,3v. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum