ahegyes Postat Martie 3, 2011 Partajează Postat Martie 3, 2011 Ultima mea creatie : http://www.diy-audio.ro/boxe/imago-v-st ... 3-cai.html Link spre comentariu
Vizitator bogdan S Postat Martie 3, 2011 Partajează Postat Martie 3, 2011 Frumoasa lucrare Maestre ! Link spre comentariu
BF37 Postat Martie 3, 2011 Partajează Postat Martie 3, 2011 Asa cum ne-a obisnuit , ahegyes , un proiect complect si foarte bine executat. Felicitari Sper ca este o sursa de inspiratie pt cei ce vor sa-si construiasca incinte acustice Link spre comentariu
ahegyes Postat Martie 3, 2011 Autor Partajează Postat Martie 3, 2011 Nu stiu de ce am impresia, dar parca tot pe siteul ala am vazut boxelel alea, acum ceva timp.... Multumesc pt. felicitari !!!@tragaciu Imposibil sa le fi vazut, abia azi am postat articolul !!! Link spre comentariu
Shambala Postat Martie 3, 2011 Partajează Postat Martie 3, 2011 Zi cum suna comparativ cu celelalte incinte. (si la prima ascultare, si dupa ceva rodaj) Link spre comentariu
ahegyes Postat Martie 3, 2011 Autor Partajează Postat Martie 3, 2011 Nu prea imi place mie sa comentez cum suna jucariile facute de mine. Motivele sunt evidente.Asa, comparativ cu cele mari, diferentele sunt mici. Cele mari au un plus pe bas - este evident - iar inaltele sunt mai domolite la cele mari (preferinta personala). In rest suna foarte asemanator, difuzoarele de bas sunt identice, difuzoarele de inalte sunt foartea asemanatoare (produse de aceeasi fabrica, au aceeasi carcasa, doar magnetul si bobina sunt un pic diferite), singura diferenta e la difuzoarele de medii, dar aceasta diferenta nu se simte la sunet. Nasoale nu am ce sa spun. Link spre comentariu
ahegyes Postat Martie 3, 2011 Autor Partajează Postat Martie 3, 2011 SErios ahegyes, nu e prima data cnad m-am uitat pe siteul ala. Imi place ce am vazut acolo. DAr asa imi aduc aminte, ca le-am mai vazut si altadata.E posibil sa fi vazut catva fotografii in urma cu vreo 2 saptamani cand am creat pagina. Atunci, timp de 2 - 3 minute o fi fost activ articolul, si probabil ai nimerit sa fii pe site fix in acele momente, dar oricum nu era complet, erau doar cateva fotografii. Articolul in forma actuala l-am finalizat ieri si abia azi de dimineata l-am publicat. Link spre comentariu
ahegyes Postat Martie 3, 2011 Autor Partajează Postat Martie 3, 2011 Posibil. Ai avut norocul sa nimeresti fix in cele 2-3 minute cat am lucrat la initializarea articolului. Link spre comentariu
junior Postat Martie 3, 2011 Partajează Postat Martie 3, 2011 Felicitari pentru realizare dar si pentru prezentarea detaliata a etapelor de proiectare si constructie . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum