Vizitator valy 05 Postat Martie 2, 2011 Partajează Postat Martie 2, 2011 salutare am un pasat din 2003 benzina si de la un timp nu mi se mai aprind lampile din usi si plafonerele atunci cand se deschid usile,cine stie pe ce principiu functioneaza si unde se afla senzorii din usi multumesc Link spre comentariu
davidut5 Postat Martie 2, 2011 Partajează Postat Martie 2, 2011 Daca nu se mai aprind cand deschizi oricare din usi, inseamna ca ori e de la plafoniera de la buton, ori mai grav modulul care se ocupa cu ele.Contactul, daca nu este pe caroserie, este de obicei in cremaliera. Daca inchizi cremaliera la a 2 a trepta simulezi inchiderea usii. Link spre comentariu
Vizitator ANSWERS Postat Martie 3, 2011 Partajează Postat Martie 3, 2011 switchul care confirma starea de inchis/deschis portiera se afla in broasca ... Link spre comentariu
Big Postat Martie 4, 2011 Partajează Postat Martie 4, 2011 switchul care confirma starea de inchis/deschis portiera se afla in broasca ...are perfecta dreptate, dar nu iti recomand sa te apuci sa demontezi broasca daca nu ai experienta. dar nu iti mai indica la nici o usa? e cam ciudat sa se defecteze toate simultan... mergi la un service auto mai bine, unul care se ocupa mai mult de electrica. Link spre comentariu
Vizitator valy 05 Postat Martie 4, 2011 Partajează Postat Martie 4, 2011 la nici una din usi nu se aprinde nu-i problema daca e complicat sunt electrician auto singurul lucru era ca nu stiam unde sunt contactele de la usi, in fiecare lampa din usa are inseriata cate o dioda cu becul ,cand o sa am timp desfac o fata de usa si gasesc mufa de la contact si vad ce si cum ,multumesc de sfaturi Link spre comentariu
Big Postat Martie 4, 2011 Partajează Postat Martie 4, 2011 trebuie sa desfaci fata de usa de plastic , apoi scoti geamul de pe macara, apoi dai jos fata de usa interioara din aluminiu pe care este fixata macaraua ( ai grija ca daca nu esti atent risti sa stirci diverse pe acolo) dupa ce ai reusit sa scoti mufa din broasca ( firele trec prin fata de aluminiu) poti sa indepartezi si fata cu macaraua, abea apoi te poti pune sa demontezi broasca care la randul ei are o gramada de cabluri si tije. oricum imposibil nu este, multa munca si rabdare.ps. atentie, intrerupatorul este chiar in broasca , nu pe langa, este in interiorul ei. Link spre comentariu
Vizitator valy 05 Postat Martie 5, 2011 Partajează Postat Martie 5, 2011 mersi de sfat am mai schimbat macarale si la pasat si la audi nu e chiar asa de greu ,dar cu ai zis si tu trebuie multa atentie asta nu stiam sigur unde se afla contactul din usa Link spre comentariu
Vizitator greceanu-eduard Postat Martie 6, 2011 Partajează Postat Martie 6, 2011 E dubios ca au cedat toate odata. Sa nu fie arsa siguranta (cateodata e buna dar nu face contact intre lamele). Toate cele bune. Link spre comentariu
Vizitator sunculitza Postat Martie 8, 2011 Partajează Postat Martie 8, 2011 Vali 05 la tine este o problema de la modulul de comfort poate a intrat apa la el sau a facut condens.eu am avit aceias problema nu se mai aprindea nici un fel de lumina in masina.Modulul de comfort se afla sub mocheta la picioarele soferului un loc foarte incomod.la mine a fost vorba doar de condens mai ales in perioada asta rece.desfa stalpul masini cel de plastic de sub sigurantele masini si acea pedala falsa de langa ambreaj, apoi ridici mocheta si ai sa dai de iel este pus intro cutie de "protectie"sa verifici cu atentie cablajul care intra in modul si pina in modul (la mine a fost vorba doar de oxidarea firelor modulul nu a fost afectat.)mult succes.imi pare rau ca nu am si fotografii dar nu stiu de ce nu le pot atasa am incercat dar in zadar. Link spre comentariu
Vizitator valy 05 Postat Martie 9, 2011 Partajează Postat Martie 9, 2011 multumesc mult pentru detalii inca nu am rezolvat nimic dar cum am timp ma pun pe bijuterit din nou,o sa verific ce ai spus tu intradevar nu am nici un fel de lumina in masina decat daca le aprind de la plafoniera Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum