sonic11 Postat Martie 2, 2011 Partajează Postat Martie 2, 2011 Detin doua difuzoare de la o combina panasonic (sa-ak410) salvate de la un tanciog si as vrea sa stiu daca ma poate ajuta cineva cu parametri t/s . Am tot cautat pe net dar nu am gasit mai nimic, intentionez sa realizez doua incinte cu port bass reflex si nu as dimensiona cutiile asa ochiometric ca e pacat de difuri care se aud foarte bine Este bine venita or ce idee Link spre comentariu
sonic11 Postat Martie 2, 2011 Autor Partajează Postat Martie 2, 2011 Ma gandeam eu ca nu am norocu asta sa gasesc parametri ar fi fost prea frumos Link spre comentariu
BF37 Postat Martie 3, 2011 Partajează Postat Martie 3, 2011 Pai ar fi vreo 2 variante: 1. Cauti pe net dimensiunile boxelor originale ( ale combinei ) si faci niste replici , la care vei avea placerea sa te joci cu dimensiunile portului de br.2. Masori paramatrii si poti executa incintele potrivite Link spre comentariu
sonic11 Postat Martie 3, 2011 Autor Partajează Postat Martie 3, 2011 Ma-m gandit sa-i masor dar nu am un oscilator momentan si apoi nu stiu in ce masura va fi corecta masuratoarea Link spre comentariu
baga Postat Martie 3, 2011 Partajează Postat Martie 3, 2011 oscilator software aicihttp://www.softpedia.com/progDownload/Double-Tone-Generator-Download-110121.html Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum