Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Trafo linii PANASONIC chassis CP521F , HR80306* FBT41280

Postări Recomandate

Daca poate cineva sa ma ajute cu configuratia interna a acestui traf, varianta FBT este productie ELDOR, unde l-am gasit, insa din pacate nu-mi da decat poza lui, dimensiuni ,fara schema interna, Va multumesc anticipat, de la Cluj, numai bine!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ANDRASONI LUCIAN

4

• tv1

1

• tntgarbage

1

• leoncris

1

intra pe elektrotanya.com, pune modelul (sasiul) la panasonic, downlode schema (ca e free !) si vezi si traful acolo.de la bucuresti numai in State de bine

Link spre comentariu

Multumesc, schema am descarcat-o demult, ma interesa data sheet-ul pt ca vreau sa adaptez alt traf( in data sheet se dau tensiunile). Totusi , prefer Romania, si in special ,de la CLUJ,numai bine!(Sau va refereati la personajul interpretat de Gheorghe Visu?)

Link spre comentariu

Revin cu date suplimentare despre acest traf, codul lui original este 1302.2001B, am mai gasit ca ar fi echivalent cu BSC2A-0175K si 50H0000277. Multe postari pe diferite site-uri , insa nici o schema . Va multumesc!

Link spre comentariu
  • 4 ani mai târziu...
Vizitator ghiland

Buna ziua,as avea o intrebare la Lucian,ai inlocuit hr 80306 cu hr 8029?

Te rog spune-mi si mie daca a functionat si ce modificari ai facut.

Multumesc anticipat!

Link spre comentariu
Toni Marginean

Buna ziua,as avea o intrebare la Lucian,ai inlocuit hr 80306 cu hr 8029?

Te rog spune-mi si mie daca a functionat si ce modificari ai facut.

Multumesc anticipat!

Lucian a facut modificarea dar nu a iesit destul de bine; au trebuit facute multe modificari. Pana la urma i-am dat eu un traf HR80306 si va pot da si dvs. unul. Detalii pe MP.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări