costei Postat Martie 2, 2011 Partajează Postat Martie 2, 2011 Ma poate ajuta cineva cu un manual service sau macar cu o schema pt acest amplificator ? Link spre comentariu
dan cod Postat Martie 2, 2011 Partajează Postat Martie 2, 2011 Ma poate ajuta cineva cu un manual service sau macar cu o schema pt acest amplificator ?Daca postati la sectiunea amplificatorare aveti mult mai multe sanse sa gasiti aceasta schema.succes. Link spre comentariu
mircea888 Postat Martie 2, 2011 Partajează Postat Martie 2, 2011 A postat bine aici, se incadreaza la depanari sau la documentatie. La rubrica amplificatoare se discuta doar constructia de amplificatoare Partea proasta este ca nu gasesc schema ceruta pe internet, doar daca o are cineva pe PC din alta sursa... Link spre comentariu
costei Postat Martie 3, 2011 Autor Partajează Postat Martie 3, 2011 De 3 zile am ametit cautand pe net si culmea nu am putut sa o iau nici cu bani,mi-au refuzat 2 carduri pana acum.Este o obligatie si cum necum trebuie sa-l rezolv. Link spre comentariu
tv1 Postat Martie 3, 2011 Partajează Postat Martie 3, 2011 Daca te ajuta cumva modelul SX-8000 .... http://elektrotanya.com/sharp_sx-8000h_ ... nload.html Link spre comentariu
costei Postat Martie 3, 2011 Autor Partajează Postat Martie 3, 2011 Multumesc mult,asta este.Domnule TV1 m-ai salvat,sunt dator cu un peste mare,prins de mine bineinteles. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum