Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Audi Concert "cd error"

Vizitator stefanhome

Postări Recomandate

Vizitator stefanhome

Am probleme cu un casetofon original AUDI CONCERT, imi da eroare la cd.

Am cumparat un cd de stergere a lentilei dar nu mi-l citeste nici pe asta...

Se poate repara? Cat costa inlocuirea lentilei? Si daca se poate inlocui se poate face cu mp3?

Multumesc

0721797710

[email protected]

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• dan cod

1

Top autori în acest subiect

Vizitator stefanhome

caut electronist din Bucuresti care se pricepe la remedierea problemei...am sunat la un service de pe net si mi-au zis ca trebuie inlocuita unitatea de citire si mi-au dat un pret de m-au linistit :nebunrau:

Link spre comentariu
Vizitator comfel

caut electronist din Bucuresti care se pricepe la remedierea problemei...am sunat la un service de pe net si mi-au zis ca trebuie inlocuita unitatea de citire si mi-au dat un pret de m-au linistit :nebunrau:

Posteaza si ..Aici ... poate se gaseste cineva sa te ajute... :da
Link spre comentariu

Am probleme cu un casetofon original AUDI CONCERT, imi da eroare la cd.

Am cumparat un cd de stergere a lentilei dar nu mi-l citeste nici pe asta...

Se poate repara? Cat costa inlocuirea lentilei? Si daca se poate inlocui se poate face cu mp3?

Multumesc

0721797710

[email protected]

Cine a inventat CDurile de stergere a fost mare smecher mai mult fac rau decat bine.Apoi faptul ca un aparat citeste MP3 sau numai audio nu este din laser(unitatea optica) ci din electronica deci exclus sa se poata modifica.

In al treilea rand se poate incerca curatarea lentilei cu aer comprimat,cu isopropanol cu grija sau chiar in curatatorul cu ultrasunete cu solutie sau isopropanol.Daca astea nu reusesc se schimba laserul.

Link spre comentariu
Vizitator stefanhome

l-am dat la curatat lentila in Bucuresti la un "meserias" dar se pare ca nu s-a rezolvat problema :( trebuie schimbat sistemul opticcine ma poate ajuta? cam cat ar costa acest sistem optic? este safe? multumesc

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări