Vizitator stefanhome Postat Martie 2, 2011 Partajează Postat Martie 2, 2011 Am probleme cu un casetofon original AUDI CONCERT, imi da eroare la cd. Am cumparat un cd de stergere a lentilei dar nu mi-l citeste nici pe asta... Se poate repara? Cat costa inlocuirea lentilei? Si daca se poate inlocui se poate face cu mp3? Multumesc 0721797710 [email protected] Link spre comentariu
Vizitator comfel Postat Martie 2, 2011 Partajează Postat Martie 2, 2011 Acel CD este frectie la un picior de lemn.....sunt atatia meseriasi pe Forum din Bucuresti... ia legatura cu ei si te rezolva .. Link spre comentariu
Vizitator stefanhome Postat Martie 2, 2011 Partajează Postat Martie 2, 2011 caut electronist din Bucuresti care se pricepe la remedierea problemei...am sunat la un service de pe net si mi-au zis ca trebuie inlocuita unitatea de citire si mi-au dat un pret de m-au linistit Link spre comentariu
Vizitator comfel Postat Martie 2, 2011 Partajează Postat Martie 2, 2011 caut electronist din Bucuresti care se pricepe la remedierea problemei...am sunat la un service de pe net si mi-au zis ca trebuie inlocuita unitatea de citire si mi-au dat un pret de m-au linistit Posteaza si ..Aici ... poate se gaseste cineva sa te ajute... Link spre comentariu
Vizitator comfel Postat Martie 3, 2011 Partajează Postat Martie 3, 2011 Ai rezolvat ceva ....???? Link spre comentariu
dan cod Postat Martie 3, 2011 Partajează Postat Martie 3, 2011 Am probleme cu un casetofon original AUDI CONCERT, imi da eroare la cd. Am cumparat un cd de stergere a lentilei dar nu mi-l citeste nici pe asta... Se poate repara? Cat costa inlocuirea lentilei? Si daca se poate inlocui se poate face cu mp3? Multumesc 0721797710 [email protected] Cine a inventat CDurile de stergere a fost mare smecher mai mult fac rau decat bine.Apoi faptul ca un aparat citeste MP3 sau numai audio nu este din laser(unitatea optica) ci din electronica deci exclus sa se poata modifica. In al treilea rand se poate incerca curatarea lentilei cu aer comprimat,cu isopropanol cu grija sau chiar in curatatorul cu ultrasunete cu solutie sau isopropanol.Daca astea nu reusesc se schimba laserul. Link spre comentariu
Vizitator comfel Postat Martie 4, 2011 Partajează Postat Martie 4, 2011 Probabil a rezolvat.. a postat aici..... viewtopic.php?f=61&t=79471 off topic Link spre comentariu
Vizitator stefanhome Postat Martie 4, 2011 Partajează Postat Martie 4, 2011 l-am dat la curatat lentila in Bucuresti la un "meserias" dar se pare ca nu s-a rezolvat problema :( trebuie schimbat sistemul opticcine ma poate ajuta? cam cat ar costa acest sistem optic? este safe? multumesc Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum