costel32 Postat Martie 2, 2011 Partajează Postat Martie 2, 2011 Ma poate ajuta cineva cu un sfat cu privire la a face un curs de depanare tv in orasul Buzau.Sau daca exista vreun atelier de reparatii in Buzau dispus sa ia o persoana dornica sa invete depanare ca ucenic.Vreau sa invat depanare tv si nu am unde. Link spre comentariu
LostCell Postat Martie 8, 2011 Partajează Postat Martie 8, 2011 Incearca pe la vreun liceu de specialitate,poate au ceva scoli postliceale sau de ucenici in Depanare tv. Link spre comentariu
Vizitator comfel Postat Martie 11, 2011 Partajează Postat Martie 11, 2011 Nu ai spus ce pregatire ai in prezent ...... :daAi liceul......?? Link spre comentariu
STUDIO_CONTRAST Postat Martie 22, 2011 Partajează Postat Martie 22, 2011 Stiu pe cineva la Fetesti, Ialomita. Omul a fost cadru activ la aeroportul Fetesti si a lucrat ca electronist pe avioanele de lupta. Mananca electronica pe paine. Cred ca v-ar putea ajuta Incercati si pe www.cursuricalificare.ro. Eu am luat legatura cu ei si mi-au spus ca pentru a forma o clasa le trebuiesc cel putin 12 cursanti. Avea 8, ma interesa si pe , apoi sunteti dumneavoastra. Asta fiind in luna februarie si spuneau ca vor sa inceapa in luna lui martie sau aprilie 2011. Inca nu am primit niciun meil pana in prezent Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum