Vizitator pumukli Postat Martie 2, 2011 Partajează Postat Martie 2, 2011 buna ziua sunt nou pe site.as avea pt inceput vreo 2 intrebari1-cum as putea sa aduc la normal o calota a unui difuzor care a fost impinsa spre interior fara sa fac pagube acesteia?(fara sa o strapung--s-ar putea aspira cumva?)2-o problema veche cu o sursa de alimentare de la un pc mai special (deci nu gasesc sursa la fel pt inlocuire-alimentarea pe placa de baza fiind doar o mufa cu 4 pini)condensatorii care pt mine sunt mai usor de schimbat nu sunt problema-totusi eu consider ca in secundar e problema-vreau doar niste indrumari ce se 'arde' mai repede (adica ce sa verific si cum)mentionez ca am aparat de masura de ala ieftin (rusesc cred).stima! Link spre comentariu
mircea888 Postat Martie 2, 2011 Partajează Postat Martie 2, 2011 1. Poti incerca sa tragi calota inapoi cu un aspirator, oricum o sa ramana urme. Mai poti sa o tragi inapoi cu un ac, ramane o mica gaura.2. Sunt cam greu de reparat sursele in comutatie, mai ales fara experienta. Prima data schimba toti condensatorii electrolitici cu unii noi. Asta doar daca in prealabil ati verificat daca primeste curent, daca siguranta este buna, daca puntea e buna, daca aveti aproximativ 310V pe condensatorii de filtraj. Link spre comentariu
Vizitator pumukli Postat Martie 2, 2011 Partajează Postat Martie 2, 2011 1-am sa incerc sa aspir-ms pt rasp2-puntea e buna,condensatorii la orice sursa de obicei sunt 2 de 200 sau 1 de 400 si acesta are la fel (1 de 400V si 120uF),siguranta e interesanta seamana cu (este o piesa rotunda cu diametru de aprox 1 cm ce din CA face CC pt secundar si are 4 picioare-iar la 2 dintre ele are inscriptionat + si -)doar ca are 2 picioare siguranta (ceva normal)-as putea atasa o poza.ms pt rasp Link spre comentariu
mircea888 Postat Martie 2, 2011 Partajează Postat Martie 2, 2011 Ce simptome are sursa? tiuie, scoate vreun zgomot?cand alimentezi ce face? scoate vreo tensiune?Ai 310V pe condensatorul ala de filtraj (120uF/400V) ?Daca e buna tensiunea dupa redresarea retelei atunci schimba electroliticii de prin ea, in afara de ala mare. Link spre comentariu
Vizitator pumukli Postat Martie 2, 2011 Partajează Postat Martie 2, 2011 heh pai l-am alimentat si acum s-o ars siguranta de 2 A si o piesa rotunda inca o puscat SCK 053 un picior era comun cu siguranta.oricum se pare ca nu pot sa-l repar asa si nu vreau sa va incurc cu ceva ce pt mine ar dura mai mult sa repar.eventual am sa-l duc undeva.ms si stima!! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum