mercenarx Postat Martie 2, 2011 Partajează Postat Martie 2, 2011 salutare!pe un sasiu de Philips am 2 diode in scurt si poate imi spune si mie cineva cu ce altceva merg inlocuite. e vb de RZT03C130 si C15PHDin ce am inteles prima ar fi o dioda supresoare de 130 v iar a doua un zener de 24 v , dar nu sunt sigurthx! Link spre comentariu
tv1 Postat Martie 2, 2011 Partajează Postat Martie 2, 2011 Care sasiu de Philips amice ?L6.1 trebuia sa zici ca nu santem ghicitori .RZT03C130 = R2M iar Zener=ul este de 15V. ( nu 24 V cum ai intuit tu ) Link spre comentariu
mercenarx Postat Martie 2, 2011 Autor Partajează Postat Martie 2, 2011 Care sasiu de Philips amice ?L6.1 trebuia sa zici ca nu santem ghicitori .RZT03C130 = R2M iar Zener=ul este de 15V. ( nu 24 V cum ai intuit tu )da acesta e sasiul , dar daca am dat denumirea pieselor n-am mai crezut ca e necesar si sasiul.nu e vorba de intuitie , ci de ce se discuta pe forumuri (cat despre datasheet , la C15PH , n-am gasit nimic nicaieri)iar RZT.... , m-am gandit ca e acelasi lucru (sau aproximativ acelasi) cu BZT...multumesc! Link spre comentariu
mercenarx Postat Martie 2, 2011 Autor Partajează Postat Martie 2, 2011 nu era RZT ci BZT , insa partea de jos aliterei B era stearsa (daca te uiti mai bine se vede asta)o schema la sasiul asta , se poate? ( L6.1 AA)am una dar se vede nasol de tot..thx!R3514 SI R3515, ce valori au? Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Martie 2, 2011 Partajează Postat Martie 2, 2011 Salut ! Aveti schema solicitata de dvs .Sau dati un click aici : viewtopic.php?f=17&t=55581 .Mult succes ! Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Martie 2, 2011 Partajează Postat Martie 2, 2011 1-- n-ati gasit informatii despre c15ph dintr-un motiv foarte simplu...!codul complet al zenner-ului respectiv este bzx79-c15 , fabricant philips...! data-sheet-ul este pe toate gardurile internetului ... problema este ca philips-ul obisnuieste sa nu marcheze in clar codul complet , ci doar codul scurt , adicatelea numai ceea ce este dupa liniuta , urmat de logo-ul lor , adica PH ... de aici se nasc eventualele dubii ale unor depanatori ...!2-- codul corect al diodei supresoare este bzt 03 c 130 , nicidecum rzt...! Link spre comentariu
mercenarx Postat Martie 2, 2011 Autor Partajează Postat Martie 2, 2011 sal!multumesc ,FLORIN IORDACHE !calitatea schemei e foarte buna in comparatie cu ce aveam eu ..cat despre dioda C15PH , dl. misuraelectronic , aveti dreptate, nu cautam ceea ce trebuieneavand zener de 15v , am montat in serie 3 de 5v1 , si a mers perfect (bineintes , dupa ce am schimbat si fet-ul, siguranta,si inca vreo doua rezistente)RZT , era de fapt BZT , insa B-ul avea partea de jos stearsa , astfel incat parea R Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum