Dj_Dog Postat Noiembrie 8, 2005 Partajează Postat Noiembrie 8, 2005 v-as ruga sa-mi spuneti si mie catevanume de programe cu care pot face editare video Link spre comentariu
AlexDima Postat Noiembrie 14, 2011 Partajează Postat Noiembrie 14, 2011 Sony Vegas sau Windows Movie Maker ! Link spre comentariu
iora Postat Noiembrie 15, 2011 Partajează Postat Noiembrie 15, 2011 Sony Vegas sau Windows Movie Maker !Pinnacle Studio ,ultima versiune 15,usor, intuitiv ,acomodare usoara.program excelent pentru entuziasti. Link spre comentariu
kodor2001 Postat Noiembrie 15, 2011 Partajează Postat Noiembrie 15, 2011 ... si altele...pe langa cele super cunoscute de la Ulead sau Corel sau Sony- Honestech Video Editor- Magix Movie Edit Pro- Xilisoft Movie Maker- etcIntr-o vreme, am cautat si descarcat (inclusiv crack-urile), apoi am probat multe astfel de soft-uri, inclusiv cele de mai sus. Softul care, din punctul meu de vedere, a indeplinit cele mai multe din criteriile pe care le aveam vis-a-vis de editarea video in regim de "intre amator si inceput de semipro" a fost Sony Vegas Pro (orice versiune...eu am inceput cu 8, acum s-a ajuns la 11, parca) Link spre comentariu
raizenkohakus Postat Noiembrie 15, 2011 Partajează Postat Noiembrie 15, 2011 Unul dintre cele mai avansate programe de editare video este: Adobe After Effects!Observatii:*Consuma extraordinar de multe resurse! (Abia ma baga in seama cu 4Gb ram, placa video de Gaming de 1 Gb)Resurse recomandate: Placa dedicata editarii video (Nvidia Quadro, etc.) un Quad Core daca vorbim de platforma 775 si minim i3 daca vorbim de 1156 si peste 8GB Ram. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum