Vizitator MMMMMMM Postat Martie 1, 2011 Partajează Postat Martie 1, 2011 Buna! Ma poate ajuta si pe mine cineva sa pot repara un laptop? Are simptome ciudate,iar eu am nevoie urgent de el!Din doua in doua secunde apare o perdea neagra peste imaginea ecranului, iar daca inchid/deschid capacul, apare din nou imaginea.Este un dute-vino al capacului pt. a citi un paragraf.Multumesc anticipat! Link spre comentariu
menthorul Postat Martie 1, 2011 Partajează Postat Martie 1, 2011 ce windows ai instalat ca sa iti spun ce sa faci cu el..este posibil sa fie de la screen-saver ( economizorul de energie), asta in cazul care te pricepi pe unde este...simplu astept raspuns ! Link spre comentariu
Vizitator MMMMMMM Postat Martie 3, 2011 Partajează Postat Martie 3, 2011 Salut!Am Windows Xp. Am mai discutat cu cineva si am ajuns la aceeasi concluzie cu a ta.Stiu ca exista o comanda care reduce luminozitatea lampii pe display,dar nu mai stiu care este! Multumesc foarte mult pentru ajutorul dat! Link spre comentariu
menthorul Postat Martie 3, 2011 Partajează Postat Martie 3, 2011 Salut!Am Windows Xp. Am mai discutat cu cineva si am ajuns la aceeasi concluzie cu a ta.Stiu ca exista o comanda care reduce luminozitatea lampii pe display,dar nu mai stiu care este! Multumesc foarte mult pentru ajutorul dat!incearca sa citesti de aici , daca nu ai inspiratie ! http://www.google.ro/search?q=how+to+reduce+light+on+laptop+with+windows+xp&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:en-US:official&client=firefox-a Link spre comentariu
Vizitator nasul Postat Martie 4, 2011 Partajează Postat Martie 4, 2011 Poate ai ceva fire intrerupte intre capac si partea cealalta si nu fac contact... parerea mea Link spre comentariu
Vizitator MMMMMMM Postat Martie 8, 2011 Partajează Postat Martie 8, 2011 Am reusit sa-i dau de ,,cap". La lampa de la disply i-am redus luminozitatea , l-am ,,deparazitat" si acum merge! este OK! Pentru cat timp? Asta nu mai stiu.Ultima oara(acum 2 ani) cand mi-a mai facut asa,- ,,meseriasul" mi-a instalat Windows-ul -fara sa salveze tot ceea ce eu aveam pe calculator. Apoi am mers la recuperare date....etc. Iar acum cand am vazut ca face la fel, deja spaima era cat casa, am zis de doua ori daca a salvat datele, caci eram,,Stan -Patitul",(de data asta am salvat si eu pt.o mai mare siguranta). Lampa am inteles ca este undeva la 300 lei si nu puteam suporta investitia si am zis sa merg pe varianta cea mai convenabila, si a mers.Multumesc !MenthorulVa multumesc tuturor de interesul acordat! Link spre comentariu
menthorul Postat Martie 9, 2011 Partajează Postat Martie 9, 2011 Succes !:)La asta sunt bune sfaturile bune ! Link spre comentariu
Andrei87 Postat Martie 12, 2011 Partajează Postat Martie 12, 2011 salut.bine ca ai reusit.lampile la un laptop nu urca mai mult de de 30 ron[dak sunt de 15,4]invertorul undeva la 100 max.problema este schimbarea lampii care este un pic mai dificil.succes Link spre comentariu
Vizitator MMMMMMM Postat Martie 14, 2011 Partajează Postat Martie 14, 2011 Ajutooooor! Acum, face la fel.Ieri s-a marit intensitatea lampii singura si acum face la fel.Cred ca va trebui sa reduc din nou intensitatea lampii, pana voi putea schimba lampa.Ce trebuie sa fac?De abia am scris aceste randuri(pe ,,intuneric")Multumesc anticipat! Link spre comentariu
Vizitator MMMMMMM Postat Martie 14, 2011 Partajează Postat Martie 14, 2011 OOOO! Yes! , am gasit si comanda pentru reducerea luminozitatii si acum merge din nou.La un soc de curent, a pierdut setarea si ramase-se pe luminozitate maxima.Cei care mi-au devirusat laptopul, mi-au zis ca o lampa ma costa 300 roni!...Pe criza asta, ma bucur si de o imagine mai in umbra! Link spre comentariu
Andrei87 Postat Aprilie 15, 2011 Partajează Postat Aprilie 15, 2011 salut.in 300 roni gasesti sa cumperi lcd de 15,4 nou cu garantzie.de tree sa le iasa si lor ceva Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum