bogdicy Postat Martie 1, 2011 Partajează Postat Martie 1, 2011 cum pot reda sunet de pe un mp3player intr-o goarna auto- gen cea de la alarma auto.Ma refer ca daca am niste sunete format mp3 sau altfel , sa pot sa le redau printr-o goarna auto.ce dispozitiv imi trebuie intre player si goarna??multam Link spre comentariu
Vizitator Sh4d0w Postat Martie 1, 2011 Partajează Postat Martie 1, 2011 Teoretic ar merge cu un amplificator dar decat sa te complici mai bine ati iei un megafon auto sau simplu cu amplificare si intrare jack/RCA Link spre comentariu
Vizitator just_dark_semitones Postat Iulie 20, 2011 Partajează Postat Iulie 20, 2011 impropriu...ai tupeu, dar n-are logica..fa-ti eventual cumpara-ti un amplificator de putere medie 20-50w. la iesirea amplificatorului monteaza-ti un filtru in 3 cai(joase-medii-inalte). monteaza-ti 'goarna' pe iesirea de medii a filtrului. succes. p.s. n-are nici o logica,zau asa ;) Link spre comentariu
mikella Postat Iulie 20, 2011 Partajează Postat Iulie 20, 2011 Asa de curiozitate, ce vrei sa faci clacson special? Cred ca goarna aia mai are ceva mataraie prin ea. Desfao si vezi, daca nu pui un amplif cu filtru trece banda (pe medii) inaintea lui si ai rezolvat. Am incercat si eu candva asa ceva cu un tda 2005 dar puterea era prea mica nu se auzea destul de tare. Bafta! Link spre comentariu
strombi Postat Iulie 31, 2011 Partajează Postat Iulie 31, 2011 Cine stie Ce manele vrea sa puna pe goarna sa auda toata lumea.Cand da claxon in loc de Tit Tit sa faca Zile Guta! Link spre comentariu
gcom61 Postat Iulie 31, 2011 Partajează Postat Iulie 31, 2011 Mi s-a intamplat ca fiind pe trecerea de pietoni si mergand cu gandul aiurea sa clacsoneze prima masina de la trecere;ghiciti cum a urlat!?;...precum rotile masinii cand merg blocate(frana violenta-fara abs ) ..am facut 3 pasi pana pe partea opusa si deabea acolo am realizat ce... si cum... Link spre comentariu
strombi Postat Iulie 31, 2011 Partajează Postat Iulie 31, 2011 Pai Poate o fi pus chiar frana violenta sa nu dea peste dvs. Link spre comentariu
gcom61 Postat August 1, 2011 Partajează Postat August 1, 2011 Nu,nu pusese frana,doar m-a facut atent sa merg mai repede-eram cu un prieten care s-a amuzat teribil la faza asta(mai avea un pic si cadea jos de ras Link spre comentariu
mikella Postat August 2, 2011 Partajează Postat August 2, 2011 Eu le-as da cu o caramida in geam la oameni de astia! Cand se face glume pe "smecheri" de doi lei nu este nici o problema, problema este cand se face misto de oameni batrani, si cam se face. Eu nu suport treaba asta.De batrani si de bolnavi sa nu razi niciodata pentru ca poti ajunge ca ei!! Link spre comentariu
raileanu florin Postat August 2, 2011 Partajează Postat August 2, 2011 Eu le-as da cu o caramida in geam la oameni de astia! Cand se face glume pe "smecheri" de doi lei nu este nici o problema, problema este cand se face misto de oameni batrani, si cam se face. Eu nu suport treaba asta.De batrani si de bolnavi sa nu razi niciodata pentru ca poti ajunge ca ei!!aici sunt si eu de aceiasi parere am fost intro zi la spitalul militar in buc si un gaozar sa dat in figuri noi aveam verde la pietoni si el a venit cu viteza daca nu ne impingeam uni pe alti datea peste noi am vrut sa trag dupa el cu pistolul sincer dar sa dus repede si majoritatea ereau in virsta [pietoni] a avut noroc mare Link spre comentariu
strombi Postat August 2, 2011 Partajează Postat August 2, 2011 Iaute Turneni ce tavnosi sunt asta e specific acestui oras Imi cer scuze pt off topic am divagat mult de la subiectul initial scuze! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum