Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

pentru caini

nimeni_altci

Postări Recomandate

Salut am si eu un vecin cu un caine care latra non stop si ma enerveaza ca nu pot dormi. Ma puteti ajuta cu ceva montaj care sa sperie cainele sau sa il agite ? Mltumesc

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• nimeni_altci

2

• remus68

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Ok. M-am uitat e interesant atata tot ca nu am de unde sa procur capsula piezo. Eu am si o statie de 2*60w la care sunt legate nite boxe. Nu pot sa dau semnal de 20000hz din winISD. Va avea vreun efect asupra cainelui?Multumesc

Link spre comentariu
Vizitator comfel

Am incercat si eu tot felul de scheme .unele ...cu oarecare rezultate .am facut o schema care mai rau ii intartau .incepeau sa mirie si se dadeau la mine ..Cainii nu sunt prosti te tin minte iar cand nu esti atent te composteaza . A patito vecinul meu care tot batea cainii cu pietre si cu o bazaitoare pe care i-am dato eu ..la prins cand ducea gunoiul si la compostat serios .sfasiindui pulpa piciorului stang ,a stat cateva zile in spital si sa ales si cu cateva injectii in burta ... :ras: Eu am cumparat o bazaitoare care o tin la masina ..dupa mine este foarte eficienta ..cand o activez fug de ii ia dracu ca si cand ar avea ardei iuti in c........ :daCu cainii normali am rezolvato ...dar cu cei surzi ce ne facem..... :nebunrau:

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări