cosyty Postat Martie 1, 2011 Partajează Postat Martie 1, 2011 dupa ce mam lamurit cu partea de electronica a unui CNC mam apucat sa caut pe gogu schemele mesei si am ajuns la axe de ghidaj aici mia trecut o prostie prin cap(sau nu) de ce sa nu folosesc in loc de axe de ghidal tevi de cupru iar in loc de bucsi/rulmenti lineari clemele de prindere in perete deci acum vin cu intrebarea pot folosi in loc de axe de ghidaj teve de cupru? daca da pot folosi si clemele? astept pareri. Pun si 2 poze Link spre comentariu
Drakulya Postat Martie 1, 2011 Partajează Postat Martie 1, 2011 Cupru, material foarte moaleTeava de cupru subtire in perete. Risti multFa un efort si achizitioneaza produsul care este recomandat in astfel de cazuri sau fa rost de ghidaje de prin imprimante matriciale vechi Link spre comentariu
katran Postat Martie 1, 2011 Partajează Postat Martie 1, 2011 Ti-a trecut o prostie prin cap ... fara nici un fel de indoiala . Este de admirat faptul ca incerci sa gandesti " out of the box " dar nici chiar asa ... Ce speri sa obtii de la o ... "chestie" ... facuta cu asemenea componente ? Link spre comentariu
catalin Postat Martie 9, 2011 Partajează Postat Martie 9, 2011 daca vei folosi acele tevi drept ghidaje vei obtzine o masina de batut campi. Link spre comentariu
visinica Postat Martie 9, 2011 Partajează Postat Martie 9, 2011 gresitse poate folosi pt un cnc micutbaga o tija filetata in el si la capete saiba si piulita si in interior bagi nisip fin presat apoi prinzi de palu , mdf sau ce vrei , sper sa intelegisi mergi pe carucior cu rulmenticauta ca tevile de cupru sa aiba pe cit posibil pereti mai grosipentru lucruri mici se poate folosi cu timpul il mai dezvoltisucces Link spre comentariu
Vizitator Fili Postat Aprilie 19, 2011 Partajează Postat Aprilie 19, 2011 Pai daca tot stai sa le umpli cu nisip si sa te muncesti, mai bine cumperi direct o bara de inox de la decoratiuni (d-alea care se pun pe la scari, geamuri, etc). Alea macar poti sa le mai ciocanesti un pic daca nu-s perfect drepte, cu bara n-ai ce face.Suportii de perete sunt o idee proasta, o sa ai super-frecari si nici nu-s exacti. Link spre comentariu
cosyty Postat Noiembrie 28, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 28, 2011 salut ma uitam pe unde am postat mesaje si am dat de topicul asta. Da cu tevi de curu era o purcarie am gasit o solutie mult mai stabila sianume glisierele cu bila miam realicat un mini router si nu are nici un joc Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum