Mar Postat Martie 1, 2011 Partajează Postat Martie 1, 2011 Am un ICD2 pe care l-am facut acu 2 ani. In proiectele mele utilizam ca target microcontrellere din familia 16FXXX si mergea foarte bine. Cind am construit ICD2-ul am utilizat ca microcontroller 16F877 si din cite imi amintesc procesorul l-am scris cu firmware -ul BL10101.HEX . Problema a aparut azi cind am scos debuger-ul de la naftalina ca sa-l folosesc pentru a rula un program dintr-un 18F452. Acu cind incerc rulez programul ICD2-ul se conecteaza, incarca programul, reseteaza target-ul (daca dau sa reseteze) dar nu poate rula si imi apare eroarea: ICD0083: Debug. Unable to enter debug mode Daca incerc sa citesc programul de la target imi arata un avertisment: ICDWarm0038: When using auto-calculate writerange, reads cover the entire memory range Va rog sa-mi spuneti daca ati intilnit aceste probleme. Multumesc Link spre comentariu
Liviu M Postat Martie 2, 2011 Partajează Postat Martie 2, 2011 E clona lui potyo?Daca da, verifica pozitia jumperului cu 3 contacte (de langa 4066). Trebuie sa fie spre exterior. Link spre comentariu
Mar Postat Martie 2, 2011 Autor Partajează Postat Martie 2, 2011 Multumesc pentru raspuns.Am rezolvat-o pina la urma, in incercarea de al resuscita nu stiu ce am miscat prin ICD2 dar am reusit sa comunic cu target-ul.Vreau sa vad cind se modifica bitul BF din registrul SSPSTAT in comunicarea cu un eeprom (25C080) dar se pare ca nu pot sa vad.Nu mi se modifica bitul in modul debuger . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum