Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Achizitionare TV CRT cu intrare PC (Analogic+Digital)

Vizitator atheus24

Postări Recomandate

Vizitator atheus24

Salut! M-ar interesa achizitionarea unui TV CRT, nu conteaza diagonala, cu geometrie buna si claritate sunet, culori vii, imagine clara, 2 tunnere, digital+analogic, sa aiba si intrare PC (adica sa-l pot utiliza si ca monitor calculator). Pretul sa nu depaseasca 500 de ron.P.S. - scuze daca am spus vreo ineptie, nu sunt in tema, sper ca ceea ce v-am spus sa va ajute sa va faceti o idee despre cam ceea ce as vrea.Multumesc!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• tv1

1

• Toni Marginean

1

• dan cod

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Salut! M-ar interesa achizitionarea unui TV CRT, nu conteaza diagonala, cu geometrie buna si claritate sunet, culori vii, imagine clara, 2 tunnere, digital+analogic, sa aiba si intrare PC (adica sa-l pot utiliza si ca monitor calculator). Pretul sa nu depaseasca 500 de ron.P.S. - scuze daca am spus vreo ineptie, nu sunt in tema, sper ca ceea ce v-am spus sa va ajute sa va faceti o idee despre cam ceea ce as vrea.Multumesc!

Cam multe de la un CRT.Eu personal nu am vazut inca CRT cu tuner digital sau cel putin nu imi aduc aminte sa fi vazut desi imi trec prin mana mult Tvuri.LCD se gaseste sa aiba asa ceva dar nu la 500 de lei.
Link spre comentariu

TV CRT cu tuner digital ( probabil DVBT vrei sa spui ) nu exista,cu intrare PC exista Sony ( intrare VGA) insa aceste televizoare au costat la vremea lor 32-36 milioane....nu 500 leiAlternativa este un monitor tv-lcd undeva pe la 800-1000 lei.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări