Vizitator atheus24 Postat Martie 1, 2011 Partajează Postat Martie 1, 2011 Salut! M-ar interesa achizitionarea unui TV CRT, nu conteaza diagonala, cu geometrie buna si claritate sunet, culori vii, imagine clara, 2 tunnere, digital+analogic, sa aiba si intrare PC (adica sa-l pot utiliza si ca monitor calculator). Pretul sa nu depaseasca 500 de ron.P.S. - scuze daca am spus vreo ineptie, nu sunt in tema, sper ca ceea ce v-am spus sa va ajute sa va faceti o idee despre cam ceea ce as vrea.Multumesc! Link spre comentariu
dan cod Postat Martie 1, 2011 Partajează Postat Martie 1, 2011 Salut! M-ar interesa achizitionarea unui TV CRT, nu conteaza diagonala, cu geometrie buna si claritate sunet, culori vii, imagine clara, 2 tunnere, digital+analogic, sa aiba si intrare PC (adica sa-l pot utiliza si ca monitor calculator). Pretul sa nu depaseasca 500 de ron.P.S. - scuze daca am spus vreo ineptie, nu sunt in tema, sper ca ceea ce v-am spus sa va ajute sa va faceti o idee despre cam ceea ce as vrea.Multumesc!Cam multe de la un CRT.Eu personal nu am vazut inca CRT cu tuner digital sau cel putin nu imi aduc aminte sa fi vazut desi imi trec prin mana mult Tvuri.LCD se gaseste sa aiba asa ceva dar nu la 500 de lei. Link spre comentariu
tv1 Postat Martie 1, 2011 Partajează Postat Martie 1, 2011 Salut! M-ar interesa achizitionarea unui TV CRT, nu conteaza diagonala, cu geometrie buna si claritate sunet, culori vii, imagine clara, 2 tunnere, digital+analogic, sa aiba si intrare PC (adica sa-l pot utiliza si ca monitor calculator). Pretul sa nu depaseasca 500 de ron.P.S. - scuze daca am spus vreo ineptie, nu sunt in tema, sper ca ceea ce v-am spus sa va ajute sa va faceti o idee despre cam ceea ce as vrea.Multumesc!TV CRT cu tuner digital ( probabil DVBT vrei sa spui ) nu exista,cu intrare PC exista Sony ( intrare VGA) insa aceste televizoare au costat la vremea lor 32-36 milioane....nu 500 leiAlternativa este un monitor tv-lcd undeva pe la 800-1000 lei. Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Martie 1, 2011 Partajează Postat Martie 1, 2011 Exemplu de televizor CRT, demn de colectie, cu intrare VGA, 100 Hz, 16:9, Dolby: Sony model KV-28FD1E. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum