Luca Postat Februarie 28, 2011 Partajează Postat Februarie 28, 2011 Am un Amplificaotr care are 4 iesiri de boxe A + B , 2 x 75 W 4 Ohmi sau 2 x 55 W 8 Ohmi Pe el scrie: A or B = 4~16 Ohmi A + B = 8~16 Ohmi M-am uitat pe schiema amplificatorului iar iesirile A si B sunt puse in paralel. Problema mea este ca vreau sa cumpar 4 boxe magnat monitor 220. Pe aceste boxe scrie impeanta 4-8 Ohmi . Deci. daca pun 2 boxe in paralel optin 2 Ohmi sau 4 ? Boxele au 4 sau 8 Ohmi ? Pot folosi 2 boxe pe un amplificator care merge pe 8 Ohmi ?? Link spre comentariu
[i_unit] Postat Februarie 28, 2011 Partajează Postat Februarie 28, 2011 Sunt de 4 ohmi, asa cum se vede aici viewtopic.php?f=4&t=69527&hilit=masuratori+magnat&start=0Nu merg mai mult de 2 incinte pe un amplificator cotat de 4 ohmi (una pe canal), pt ca il va incalzi exagerat, va cupla protectia sau se va arde. Pe un amp cotat de 8 ohmi, nu recomand Magnat Monitor 220 sau mai noile Magnat Monitor Supreme 200. Link spre comentariu
zal Postat Martie 1, 2011 Partajează Postat Martie 1, 2011 lucaionut, ce amplif ai? Judecînd după putere, el suportă normal numai boxe de 8 Ohmi, faza cu 4 Ohmi e doar reclamă. De altfel peste 90% din amplifurile de pe piaţă sînt construite doar ptr 8 Ohmi. Iar boxele le poţi măsura cu ohmmetrul, dacă-ţi indică o rezistenţă în jur de 3 Ohmi sînt de 4 Ohmi impedanţă. Similar ptr 8 Ohmi, îţi vor indica o rezistenţă în jur de 6-7 Ohmi. Link spre comentariu
Luca Postat Martie 1, 2011 Autor Partajează Postat Martie 1, 2011 Pioneer A-450R Specificati tehnice date de producator: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum