Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Fotoelement

Vizitator alexgeo008

Postări Recomandate

Vizitator alexgeo008

Buna.As vrea sa-mi cer scuze daca am gresit locul postarii.

Am nevoie de niste ajutor daca se poate. Trebuie sa fac pt la scoala un proiect powerpoint legat despre fotoelemente. Din pacate nu prea am gasit prea multe despre fotoelemnte, am gasit mai multe despre fotodiode dar proful mi-a zis ca n-ar fi acelasi lucru. Asa ca va rog mult sa ma ajutati cu materiale despre fotolemente, cu poze si ale chestii ce mi-ar fi de ajutor in mod special aplicatii ca pe asta trebuie pus accent dar si despre fuctionarea lor si bineinteles si alte chestii (legari in circuit si altele). Trebuie sa fac un powerpoint de peste 20 de slideri si din pacate n-am gasit material, din cate v-am zis asa ca daca se poate sa va ajute cineva am zis ca numai un forum de electronisti poate.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• cristian_draghiescu

2

Un fotoelement converteste direct energia luminoasa in energie electrica.Ma indoiesc ca cineva va munci in locul tau, dar iti dau o idee.Cauta (filtrand optiunile) doar fisiere de tip .ppt/.pps (pentru PowerPoint),folosind cuvinte-cheie din proiectul tau. Iti dau acest pont deoarecetot va trebui sa lucrezi pentru modificarea acelui fisier astfel incat safie conform cu cerintele profesorului tau. Mi se pare mai corect asa,decat sa primesti totul "de-a gata".Spor la treaba !

Link spre comentariu
Vizitator alexgeo008

Nu astept totul de-a gata si nici nu vreau sa-mi faca altcineva proiectul, eu vreau doar sa mi se sugereze daca se poate aceste ponturi sau nume de aplicatii care folosesc acest fotoelement.Multumesc pt pont si astept si altele daca se poate

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări