balan_petrica Postat Martie 4, 2011 Autor Partajează Postat Martie 4, 2011 dar de cel de la blue-tech ew 15 ep ce zici? cat e de slab? e mai bun decat ce am acum? Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 4, 2011 Partajează Postat Martie 4, 2011 Tu trebuie sa alegi un difuzor care sa vina cu o fisa ca asta: http://www.eminence.com/pdf/Alpha_15A.pdf Altfel, e fara sens... Link spre comentariu
balan_petrica Postat Martie 4, 2011 Autor Partajează Postat Martie 4, 2011 ai,perfecta dreptate.totusi ca idee,ce poti spune de ala care am zis? Link spre comentariu
balan_petrica Postat Martie 4, 2011 Autor Partajează Postat Martie 4, 2011 http://www.partysound.ro/manuals/ew1505.pdf dar asta? Link spre comentariu
balan_petrica Postat Martie 4, 2011 Autor Partajează Postat Martie 4, 2011 DIFUZOARE PEAVEY 15 TOLI,Impedanta: 8 Ohm • Capacitate Putere: 2000 W Peak, 1000 W Program, 500 W continuu • Sensibilitate: 96.7 dB / 1 W 1 m • utila frecv. Gama: 40Hz - 2kHz • Cone: Kevlar impregnat celuloza • Voice diametru bobina: 4.0 inch Material • Voice Coil: sârma de aluminiu panglica, fibra de sticla din poliamida-impregnat rigidizare fostul, Nomex, difuzie fara sudura de cupru sudate OFHC conduce . PRETUL AFISAT ESTE PENTRU O PERECHE!!MODEL 1508-8 SPS BW!!!ce parere aveti? Link spre comentariu
balan_petrica Postat Martie 4, 2011 Autor Partajează Postat Martie 4, 2011 nici o parere?????????????????????????????????/ Link spre comentariu
balan_petrica Postat Martie 5, 2011 Autor Partajează Postat Martie 5, 2011 gata,m-am hotarat.nu mai pastrez cutiile asa.o sa le refac si o sa fac boxa doar cu un woofer.daca se poate ,putin ajutor miar fi de folos Link spre comentariu
Vizitator ciprijupanu Postat Martie 24, 2011 Partajează Postat Martie 24, 2011 buna tuturor!am si eu nevoie de ajutor pentru acordarea a doua incinte,incintele sunt pe 3 cai, in bas reflex.dimensiunile incintelor sunt: dimensiuni exterioare: / dimensiuni interioare: inaltime- 105 cm / (inaltime 100cm) latime- 60 cm / (latime 54,6cm) adancime- 40 cm / (adancime 33.6 cm)volum total aprox. de 183 litriva rog pe cei care pot sa imi calculeze dimensiunile porturilor pentru un randament cat mai bun,as dori ca diametrul porturilor sa fie de 11cm (as folosi teava pvc pt canalizare) iar lungimea sa imi spuneti cat trebuie sa fie.porturile ce la am acum montate au diametrul de 8 cm si lungime de 10cm ,insa nu se simte nici o diferenta daca le acopar sau le las libere, deci ori sunt prea sus in fecventa ori prea jos ,asta nu stiu.ma gandesc ori sa le modific pe astea ori sa mai pun doua deasupra woofer-ului cu diamertu de 11 cm (din teava pvc) insa nu stiu ce lungime sa aiba ar fi mai bine cu 4 porturi sau doar cu doua? doua de 8 cm diametu si doua de 11cm diametru?ce imi recomandati ?wooferul este SAL SPA 4050 cu diametrul de 40cm atasej mai jos parametri dati de producator Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum