Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Vitek 1660

POLAKU2002

Postări Recomandate

buna seara.acest cuptor cu microunde prezinta intrerupta fuzibilul de mare putere.nu am incercat sa i montez alta in loc pina nu ma consult cu voi.cum as putea sa controlez dioda acea de putere?sau magnetoul?multam fain

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• POLAKU2002

5

• gymy

3

• romica-b

2

Top autori în acest subiect

Este corect asa.Arderea sigurantei n-are de cele mai multe ori o cauza clara. Simpla ei inlocuire este suficienta.Bafta!

Arderea sigurantei are INTOTDEAUNA o cauza clara.Ori arderea foliei de mica,ori un scurtcircuit la diodei sau condensatorului.De multe ori se strapunge izolatia la conductorii care fac legatura intre transformator dioda si condensator.In acest caz trebuiesc schimbati sau izolati.Nu am intilnit pina acum siguranta arsa fara un motiv.
Link spre comentariu

Se pare ca experienta dvs. este destul de redusa,cea ce afirm anterior se bazeaza pe o experienta de ani si ani.Normal ca exista o cauza,fie imbatranirea sigurantei,fie o supravoltare,fie descarcari sporadice (mai ales la functia de dezghetare cand poate improsca ,deoarece alimentele se dezgheata de la interior spre exterior,etc.,)Simpla inlocuire a sigurantei, rezolva problema in 90% din cazuri.

Link spre comentariu

am incercat sa gasesc pelicula de mica din interiorul cuptorului cea prin care ies undele presupun si am gasito crapata si un colt rupt...sa fie ea cauza?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări